МИТРОВИЋ ОТКРИО РАЗЛОГЕ ХАЈКЕ НА МИНИСТРА МАЛОГ: Лични анимозитет стоји иза политичких притисака!

Новости онлине

29. 09. 2019. у 22:30

МИТРОВИЋ ОТКРИО РАЗЛОГЕ ХАЈКЕ НА МИНИСТРА МАЛОГ: Лични анимозитет стоји иза политичких притисака!

Фото: pink.rs

У емисији “Хит твит” били су гости Жељко Митровић, Чедомир Јовановић и Марко Уљаревић. Они су се, овом приликом, дотакли и дешавања у Ректорату Универзитета у Београду и нападима на Синишу Малог
У емисији “Хит твит” били су гости Жељко Митровић, Чедомир Јовановић и Марко Уљаревић. Они су се, овом приликом, дотакли и дешавања у Ректорату Универзитета у Београду и нападима на Синишу Малог.


Говорећи о блокади Ректората, Јовановић каже да је њега нормално да млади људи буду политички ангажовани, алудирајући на то да су протести студената политички мотивисани, преноси pink.rs.


Каже да ће увек подржати младе у политици.


- Смета ми што њихови лидери нису рекли „да, они су наши“ – каже он и додаје да би решење доктората Синише Малог истовремено требало да буде решење свих других.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Докторат Синише Малог као политичка муниција


Митровић се слаже да млади имају право да се баве политиком, имају право на све, осим да, како каже, блокирају неку институцију ако нису 100 одсто у праву.


- Запитао сам се Откуд Мали после добрих резултата тема свега овога? Онда сам ја почео мало да копам и пронашао да је Раша Карапанџа, професор, имао фирму која се звала ЦИФ, и која је производила софтвере који користе банке, а који нису добри, односно не раде – испричао је Митровић.


Фото: pink.rs


Он је објаснио да је у то време Мали био председник УО Комерцијалне банке и није хтео да купи тај софтвер.


- Испоставило се да је био у праву, јер софтвер не ради – објаснио је Митровић, додајући да је управо лични анимозитет разлог хајке на министра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (16)

Taki

30.09.2019. 01:52

Kad god se vrsi hajka na nekoga, uvek je rec o osveti, odn. neko se umesao u necije poslove...samo to ovaj narod nikako da ukapira. Oni stalno misle da se zbog njih, naroda, mitinguje i protestuje. Bas mi je zao sto ce morati da se spuste na zemlju i dobro prorazmisle o svemu.

dijaspora

30.09.2019. 04:10

Ma sta mi naprica. Eto, sad Mitrovic postao I ekspert za softver, otkrio veliku istinu. A zasto on uopste brani malog, po kojoj liniji?

Vlad

30.09.2019. 05:04

Sve i da je istina, to ne menja činjenicu da je doktorat plagijat. Aj sad da spinujemo malo a?

филип

30.09.2019. 07:17

Људи, ако сте мислећи људи, а претпостављам да јесте и да сте гледали наступ Жељка Митровића и Чеде Јовановића видели сте да није било разлога за недопадање, чак, напротив, врло концентрисан, разуман и конкретан наступ Жељков. Али, авај,код нас је нешто ''популарно'' или није, а у конкретном случају изгледа да је популарно да се дислајкује наступ директора ТВ ПИНК. Ееееј, јадни Срби и јадна Србија.

neca

30.09.2019. 07:22

Sto ne pisete o utisku nedelje gde su bili rektorka UB I dekani filozofskog i gradjevinskog? Ili je Mitrovic vazniji od njih?

Рашо

30.09.2019. 07:23

Какав скуп "величина"? Ови и овакви ће да кажу шта и како треба са државом и народом? Ипак, све је то показатељ докле је стигла Србија под овом влашћу!

Vlade

30.09.2019. 11:53

ko u vladu s njim u paradu.ja tebe vojvodo ti mene serdare.da li je ovo najava novog pinkovog kanala pink pametnica.

Бане

30.09.2019. 14:48

Овде се очигледно ради о поремећеним плановима. Паре!!!

Никола

30.09.2019. 14:51

Недостају Чанак, Вук Драшковић, Соња Лихт и Весна Пешић, па да друштво буде комплетно.

Raca Milosavljevic

01.10.2019. 07:24

... e sada samo da otkrijemo zasto Mitrovic brani Malog i mi smo srecna zemlja ...