Вулин: Ђукановић нека брине о себи и својој земљи

Танјуг

27. 09. 2019. у 16:35

Мило Ђукановић ћути о 'великој Албанији', зато нека ћути и о Србији, поручио је Вулин

Вулин: Ђукановић нека брине о себи и својој земљи

Фото Танјуг

Министар одбране Александар Вулин изјавио је да се Мило Ђукановић, када је противно већинској вољи грађана Црне Горе признавао самопроглашену косовску независност, није плашио ни преседана, ни домино ефекта, а ни нестабилности региона и да говори о Србији зато што ћути о "великој Албанији".


Он је тиме реаговао на изјаву црногорског председника за "Глас Америке" да "промене граница нису добра идеја", јер би "сваки преседан повлачио домино ефекат, што би могло да угрози крхку стабилност нашег региона".


Вулин је поручио да Ђукановић треба да брине о себи и својој земљи, а да је о Србији бринуо тако што, каже Вулин, никада није пропустио ни једну прилику да се сврста против ње, да је повреди и да јој отежа."Мило Ђукановић ћути о 'великој Албанији', зато нека ћути и о Србији", поручио је Вулин, а наводи се у саоспстењу.


Он је додао да је Ђукановић "уплашен да ђаво долази по своје" и да "оно што је започео учешћем у комадању Србије сада чека Црну Гору", наводи се у саопштењу.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Симбиоза

27.09.2019. 16:43

Вулин је дезерзер, његове речи немају никакву тежину. Заједно се са Србима са Косова, из Црне Горе и Репблике Српске бранити од зла свакојаког непрекидно надолазећег са запада.

Rade Bg

27.09.2019. 20:27

Ovaj komentar sto pise "SIMBIJOZA" je totalna budalastina. Idi ti Simbijozo lepo u tvoju Siptariju na jug Albanije i zivi sa kozama.