КОБАСИЦЕ, МЕД, ШЉИВОВИЦА Ево шта све Кајл Скот носи из Србије (ВИДЕО)

Танјуг

26. 09. 2019. у 18:54

КОБАСИЦЕ, МЕД, ШЉИВОВИЦА Ево шта све Кајл Скот носи из Србије (ВИДЕО)

Кајл Скот
Фото: facebook.com

Скот је на званичној страници Амбасаде САД поручио: "Након три и по године у Србији време је за повратак кући. Одлазим срца испуњеног лепим успоменама и са кофером препуним сувенира. Хвала, пријатељи"
амбасадор САД који у петак одлази из Србије, објавио је на друштвеним мрежама видео који је назвао "Моја Србија за понети", а у којем показује шта ће све спаковати у своје кофере.

Скот је на званичној страници Амбасаде САД поручио: "Након три и по године у Србији време је за повратак кући. Одлазим срца испуњеног лепим успоменама и са кофером препуним сувенира. Хвала, пријатељи".

На снимку се види да је Скот у свој птрљаг спаковао чувени пиротски ћилим, књигу "Прича о Србији", ручне радове, делове народне ношње, чокањчиће из којих се пије ракија, кључ који је добио од Прихватилишта у Београду и још неке успомене.

А за успут је, каже, понео пеглану пиротску кобасицу и сир, кајмак из Горњег Милановца за који каже да је најбољи на свету, ајвар, џем од домаћих шљива, мед, Плазму, кисели парадајз, дуњовачу, пелинковац, вино, пиво, клековачу и шљивовицу.

"Нема бољег од шљивовице", написао је Скот, који је уз све то наумио да понесе и ћевапе и бурек од меса, да би имао шта да замези док буде чекао преседање у Франкфурту.

Прочитајте још - Скот захвалан онима који су му псовали мајку и писали да “једе г***а“, ево и зашто

У Скотовом багажу се нашла и мајица Црвеног крста, коју је показао уз позив грађанима Србије да дају крв.

Спремио је да понесе и мајице које су штампане за различите спортске програме које је за децу организовала Амбасада САД и он лично од програма намењених специјално за ромску децу, затим мајицу са знаком Нишвила...

Снимак се завршава тако што је на налепници за багаж на којем је исписано његово име слово "о" у његовом презимену преправио у "а", јер тако је, како тврди, правилно.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

Aleksandar Djordjevic

26.09.2019. 19:12

Daleko mu lepa kuca, neka ide što dalje od naše lepe Srbije, koliko puta nas je uvredio

Гојко

26.09.2019. 19:32

Neka povede i Tačija i Haradinaja u svoju rodnu Arizonu nek se jure sa Apačima.

Šumadinac

26.09.2019. 19:54

Sretan put, nisi ti kriv, ti si sprovodio politiku svoje države. Znaš i sam šta je prava istina. Očekujem za par godina tvoje memoare i tekstove kako je učinjena nepravda. Sve se vrti u krug, ponavlja....

Петар

26.09.2019. 20:51

Зар није било ни једне лепе слике српских уметника, ниједног књижевног дела наших писаца, ниједне копије фресака из средњовековних манастира? Кобасица и ајвар... то смо ми?

JEDNOM SKOT UVEK SKOT

26.09.2019. 20:54

Ajde putuj i pozdravi one svoje ratne zlocince, koji su bombardovali Srbiju i srpski narod na teritoriji cele Jugoslavije.

Nexer

28.09.2019. 07:59

Sad sam skapirao zasto ih tako cesto menjaju, jer se svaki zaljubi posle izvesnog vremena u nas narod.