Помоћник директора Канцеларије за Косово и Метохију заустављен на Јарињу

Д. Зечевић

25. 09. 2019. у 13:46

Помоћник директора Канцеларије за Косово и Метохију заустављен на Јарињу

Фото: Танјуг

Помоћник директора Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић заустављен је на Јарињу и није му омогућен улазак на Космет
Косовска полиција више од два сата држала је на административном прелазу Јариње помоћника директора Канцеларије за КИМ Петра Петковића. После двочасовног убеђивања, Петковићу је дозвољено да уђе на КИМ.

- Држали су ме више од два сата на Јарињу, покушали су да ме спрече да дођем и говорим у Лепосавићу али нису успели. На Јарињу задржавају Марка Ђурића и нашег брата Милана, али ми смо ту, уз вас, и учинићемо све да Српска листа победи. Наше везе нико не мозе да сруши иако то покушавају. Сви који су инсталирани од Приштине, а који су Срби по имену и презимену, служе Приштини да разбију српско јединство. Они су кампању почели без српске тробојке- рекао је Петковић нагласивши да ппобеда Српске листе значи наставак присуства Србије на КИМ а то , како је рекао, значи наставак фунцкионисања наших државних институција, наставак великог инвестиционог циклуса који вредо преко 100 милиона евра за 347 пројеката на КиМ.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Козарев: Неодопустива дискриминација Срба на Косову и Метохији

Како се наводи, Петковић је пошао на прву предизборну конвенцију Српске листе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације