КОМЕНТАР: Чола

Весна Пантелић

20. 09. 2019. у 12:20

КОМЕНТАР: Чола
Његова чувена "Добра вам ноћ, пријатељи", отпевана гостима међу којима је био и шеф државе, била је довољна да се у својој гнусоби покажу сви Чолини и непријатељи здравог разума

КАДА је глумац Ненад Јездић обукао одело кнеза Милоша Обреновића у августу, на церемонији отварања ауто-пута "Милош Велики", а композитор Жељко Јоксимовић истог дана, твитовао да је више од 40 година сањао да ауто-путем иде из Ваљева у Београд, истог тренутка се на њих сручила лавина увреда дела јавности и опозиције.

Претходно су ти исти дискредитовали Горана Бреговића који јавно похвалио председника Вучића, а за тили час су продане душе постали и Бора Ђорђевић и његова "Рибља чорба", када су свирали на митингу "Будућност Србије" у Београду.

Прочитајте још - НЕНАД ЈЕЗДИЋ ОДГОВАРА НА ПРОЗИВКЕ: Одазвао сам се на позив државе

После јавног линча поменутог трилинга на ред је дошао и мегастар Здравко Чолић, и то зато што је пре неколико дана певао на отварању реновираног хотела "Наис" у Нишу. Његова чувена "Добра вам ноћ, пријатељи", отпевана гостима међу којима је био и шеф државе, била је довољна да се у својој гнусоби покажу сви Чолини и непријатељи здравог разума.

Напасти истинску звезду и икону неких лепих времена, само зато што је радио свој посао, врхунац је детињарија паланачких политичара и доконе твитер-инквизиције. А да не остане све на томе потрудио се и један страначки карикатуриста који је у једном недељнику нацртао карикатурални аутопортрет кружока који и уметност и естраду воли само онда ако су у њима "наши".

Тако је и светски позната концептуална уметница Марина Абрамовић, исцеђена из туша поменутог господина, у уврнутој логици практично сврстана у дежурне ликове на цртежу, ваљда зато што је решила да отвори изложбу у Београду баш у време његових политичких противника. Свако има свој пут, али некако се чини да они који оспоравају Чолу или Језду, само зато што раде свој посао, тешко да се могу надати победи на изборима. Такви су испод цензуса здравог разума.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Veliki Blek

20.09.2019. 12:29

"Pevao sam Nediću,pevao sam Draži pevaću i Titu ako to zatraži"-za miloga Boga,pa to je ljudima posao!!!