Председник Србије Александар Вучић данас је ненајављено обишао општину Књажевац и том приликом посетио и етно село Срна у месту Кална.


Председник је на Инстаграм страници Будућност Србије објавио видео снимак током посете породици Богдановић, која је власник етно села Срна, и објаснио да је у ненајављену посету Књажевцу кренуо да би се уверио шта је у тој општини урађено после обиласка Зајечарског округа и шта још мора да се уради.


Председник Србије рекао је да обилази радове на путевима у општини Књажевац, а са њим су министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, директор ''Путева Србије'' Зоран Дробњак и председник општине Књажевац Милан Ђокић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ПОСЕТА КУЋИ ЈУНАКА: Вучић са сином у кући Гаврила Принципа (ФОТО)Вучић је у посети домаћинству Станиславе и Радивоја Богдановића, који су припремили богату трпезу, пробао паприку.


''Нико није смео да проба паприку, али ја хоћу. Спремили су дивну храну, људи виде на телевизији шта волим. Хвала им на гостропримству, а ми да видимо како да помогнемо етно селу Срна и тим дивним људима који се муче, а који су направили прелепе собе'', рекао је Вучић.