Представници Српске листе разговарају са мештанима о решавању проблема

Д. З.

уторак, 17. 09. 2019. у 12:43

Представници Српске листе разговарају са мештанима о решавању проблема

Фото: Д. Зечевић

Челници странке данас у посети основној школи у метохијском селу Видање. Изразили наду да наредне године буде још више ученика

ВИДАЊЕ - Представници Српске листе, председник Горан Ракић са потпредседницима Далибором Јевтићем и Игором Симићем данас су у посети Метохији где ће са мештанима Осојана, Видања, Ораховца и Велике Хоче разговарати о њиховим проблемима и могућностима да се они превазиђу како би им живот у окружењу био лакши и безбеднији. После обиласка Омладинског центрау Осојану, првој повратничкој средини у Меотхији а који је саграђен средствима косовског Министарства за повртаак на челу са министром Далибором Јевтићем и полагања венца на споменик жртвама рата, представници Српске листе посетили су основну школу у селу Видање у општини Клина саграђеној 2016 године средствима Владе Србије.

Прочитајте још: СЛ: Јасно је ко су послушници Приштине

У разговору са осморо ученика ове школе, представници Српске листе истакли су наду да наредне године у новосаграђеној школи буде још више ученика и малишанима обећали да ће испунити жељу око изградње игралишта које толико прижељкују. После Видање, представници Српске листе боравиће у Гораждевцу где ће посетити породицу Радмиле Портић, положити венац на споменик страдалима у центру села и разговарати са мештанима.

Око 13 и 30 челници Српске листе обићи ће школу у Ораховцу а сат касније у Великој Хочи, положити венац на споменик жртвама рата и свечано отворити спортски терен у том месту.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

pravda

17.09.2019. 14:25

Srpska Lista u Metohiji vidi vidi, zar zna srpska lista da postoji srbi u juznim delom, oni hocu da podeli Kosovo. Sta ce da bude sa tim srbima ako srpska lista sa celim severom ide, ko ce da dodje do njih da ih pita kako zivi na ovim prostorijama. E ovo je cista lazna politika srpske liste, nikada se oni ne brinu za njih, kunem se. Ja bih mu rekao tim srbima da se drze dobro sa svojim komsijama albancima , jer prvo kod njih moze da nadje spas od nekoj nevolji nego od srpske liste.