Харадинај Бабишу: Због обавеза не долазим у Праг

Танјуг

четвртак, 12. 09. 2019. у 18:22

Харадинај Бабишу: Због обавеза не долазим у Праг

Рамуш Харадинај

Премијер тзв. Косова у оставци Рамуш Харадинај упутио је писмо чешком премијеру Андреју Бабишу у којем је навео да није у могућности да учествује на данашњем састанку премијера В4 и Западног Балкана
Премијер тзв. Косова у оставци Рамуш Харадинај упутио је писмо чешком премијеру Андреју Бабишу у којем је навео да није у могућности да учествује на данашњем састанку премијера В4 и Западног Балкана, због, како је навео, своје згуснуте политичке агенде пред парламентарне изборе 6. октобра.


Он је на Твитеру навео да је Бабишу упутио писмо и да му се захвалио на позиву.


Харадинај је такође навео да Чешка и тзв. Косово имају добре билатералне односе и да ће они јачати у будућности.


Прочитајте још: Приштина отказала учешће на самиту у Прагу због изјаве Земана


Чешки медији су, међутим, још јуче пренели да делегација тзв. Косова неће присуствовати самиту јер је председник Чешке Милош Земан током посете Београду најавио да ће у својој земљи покренути питање могућности повлачења признања Косова.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Terenac

12.09.2019. 18:32

Hahahaha ma da li je moguće?Hahahaha ovo je vic dana!Napred Češka ukinite to priznanje, pa da slavimo ko ljudi.Inače spremaju se demonstracije uskoro, češki narod neće da se bruka i šuruje sa ubicom i krvolokom.

Nikola

12.09.2019. 20:15

Ne treba da dolaziš, nećr ionako niko da vas primi! Iz koje države ono beše dolazite? Srbije? Pa ne može Srbija da ima dve delegacije na sastanku!