Представници Српске листе обишли Племетину и Прилужје у централном делу Космета (ФОТО)

Д.Зечевић

четвртак, 12. 09. 2019. у 16:07

Представници Српске листе обишли Племетину и Прилужје у централном делу Космета  (ФОТО)

Фото: Д.Зечевић

Ракић је указао на значај предстојећих ванредних парламентарних избора на КиМ и неопходно јединство српског народа
Хвала вам на истрајности и упорности и што опстајете на овим просторима. Ви сте пример како се бори и како се воли ова земља. Зато ће држава Србија наставити да помаже нашим људима у покрајини, а Влада Србије и Канцеларија за КиМ обезбедили су значајан број нових радних места која ће обезбедити останак пре свега младима на овом подручју.


Ово јеу Прилужју поручио Горан Ракић, председник Српске листе где су представници листе надомак овдашње школе отворили балон халу. Наглашавајући да ће држава Србија наставити да улаже у образовање младих, здравство али и нова радна места која овде значе живот, Ракић је указао на значај предстојећих ванредних парламентарних избора на КиМ и неопходно јединство српског народа. Да ће држава Србија и представници ове листе наставити да помажу не само младе већ и најугорженије, односно оне породице којима је помоћ најпоребија, Далибор Јевтић, потпредседник Српске листе и министар за повратак у косовској Влади поновио је да су најугроженије породице приоритет а све у циљу борбе за осптанак Срба на овим просторима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Јевтић: Жалићемо се свим истанцама због одлуке да на изборима важе само косовска документа


- Још 25 породица на територији КиМ добиће своје нове куће јер се Српска листа залаже за опстанак младих људи младих брачних парова са децом – казао је Јевтић претходно у Прилужју где су представници Српске листе најавили изградњу куће породици Стевана Радосављевића али и обишли породицу болесног петогодишњег детета .


ПОТВРДА ОПСТАНКА

Опстанак младих брачних парова с јасна порука да нећемо отићи са ових простора и да немамо намеру да одемо одавде.Зато улажемо и помажемо вишечланим породицама и младим браћним паровима који су засновали породице а који су потврда да ће остати овде на простору Космета-казали су представнции Српске листе у Племетини, селу у Општини Обилић на центрланом Космету.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (36)

Ema

12.09.2019. 18:32

Albanci provociraju i igraju rane igrice. Ali mi srbi smo pametni a pritom i stljpljivi ljudi i necemo nasesti na njihove provokacije.

Kosta

12.09.2019. 19:56

Srpski narod na KiM treba da su ujedini oko Srpske liste i izbori za pravo glasa sa postojecim dokumentima. Na drzavi Srbiji je da nas narod pomogne tako sto ce im obezbediti bolje uslove za zivot i opstanak.

dzo

12.09.2019. 20:18

Prestavnici Srpske liste su redovno na terenu i obilaze svoje gradjane kako bi uvideli i pomogli im oko resavanje problema kojih imaju.

Sasa

12.09.2019. 22:10

Našem narodu je izuzetno teško i svaki vid pomoći das se tamo zadrže i opstanu je pomak na bolje

Dragan

13.09.2019. 08:06

Jedinstvo Srpskog naroda na KiM okupljenog oko Srpske Liste važnije je nego ikada.