Тачи се хвали: Имамо подршку америчких републиканаца и демократа

Танјуг

среда, 04. 09. 2019. у 20:44

Тачи се хвали: Имамо подршку америчких републиканаца и демократа

Фото Танјуг / АП

Председник привремених институција у Приштини Хашим Тачи саопштио је после састанка с америчким сенаторима Роном Џонсоном и Крисом Марфијем да Косово има "јединствену подршку“ САД
Председник привремених институција у Приштини Хашим Тачи саопштио је данас после састанка с америчким сенаторима Роном Џонсоном и Крисом Марфијем да Косово има "јединствену подршку“ САД, како од демократа, тако и од републиканаца.

Како је пренео портал Кланкосова, Тачи је на Фејсбуку написао да ће ту подршку Приштина имати и у наставку дијалога с Београдом.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ТАЧИ ДОЧЕКАО СЕНАТОРЕ И КОНГРЕСМЕНЕ: Свети односи Косово-САД

"Данас сам одржао важан састанак с косовским пријатељима, америчким сенаторима Роном Џонсоном и Крисом Марфијем. Подршка САД јединствена је, како од републиканаца, тако и од демократа. Наше партнерство са САД било је и остаје пресудно у било којем процесу за Косово. Та подршка ће се наставити у процесу дијалога Косова и Србије, који ће се завршити признањем Косова од стране Србије и нашим чланством у НАТО, ЕУ и УН“, тврди Тачи, преноси Косово онлајн.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Рашо

04.09.2019. 23:12

Само тако! Чврсто се вежите за пропадајућу империју и Чекајте да поново оживи. Догодине у Призрену!

Miso.Pec

05.09.2019. 13:53

Šta bi sa mojom porukom da se nije rodio taj Srbin koji će priznati nezavisno Kosovo.

буки

08.09.2019. 16:10

Буди сигуран да се неће тако завршити, већ у неком затвору, где је место таквима као ти. Не мора то да буде Хаг, може и Београд.