ИМАЋЕМО жестоку конкуренцију на наредним изборима јер су сви навалили да сруше СНС. Волим такве утакмице, а о резултату одлучују грађани, и уверен сам да ће донети најбољи суд за себе. Људи гласају за себе, за своју будућност и будућности своје деце, за онога за кога могу да буду сигурни да ће да брине о пензијама, не празним причама већ стварањем система.

То је рекао председник Србије Александар Вучић, који је у уторак боравио у Лесковцу, где су представљени важни државни пројекти. На крају дана, он се обратио грађанима Медвеђе, који ће у недељу на изборима гласати за локалну власти.

Вучић је послао поруку и функционерима странке на локалу да су морали и да морају више да раде и замерио им што у неким селима никада нису били. На питање новинара - да ли циљ његове посете Медвеђи да помогне председнику oпштине да победи на изборима у општини где има све мање људи, председник је рекао да он само ради свој посао и да би желео да СНС победи:

- Трудим се да будем свуда и да разговарам са народом, а није реално да утичем на свакога да више енергије уложи и да више поштује грађане. Неке председнике општина не могу ни телефоном да добијем, јер мисле да су богови. То морамо да мењамо и зато сам инсистирао на подмлађивању.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ВУЧИЋ У МЕДВЕЂИ ПОРУЧИО: Ово је била и биће СрбијаОбраћајући се на скупу у Медвеђи, у спортској хали "Никола Тесла", Вучић је најавио да ће се у локалну самоуправу улагати велики новац у инфраструктуру, изградњу водовода и канализације, као и локалних путева:

- Морамо урадити обилазницу и сеоске путеве да људи осете испред и у својим кућама бољи живот.

Он је подсетио да је зато пре неколико дана изашао са инцијативом да се уложи велики новац и у водовод и канализацију у целој Србији.

Он је захвалио напредњацима и социјалистима који су са њима на листи и свима који су подржали листу. А послао је и директну поруку кандидату СНС за председника општине Медвеђа Небојши Арсићу да неке ствари мора да промени:

- Мораш више да разговараш са народом, да обилазиш села.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Председник: Срамно поредити Србе и Хрвате у антифашистичкој борби; Зла намера дела опозиције, бојкот ће штетити Србији


Он је навео да је прошли пут из политичких разлога дошао у Медвеђу, а као и тада, и сада је поручио:

- Ово је било и биће Србија!

Коментаришући изјаву лидера ЈС Драгана Марковића Палме да ће лидер социјалиста Ивица Дачић бити њихов кандидат за премијера после наредних избора, Вучић је казао да свако има право да истиче своју кандидатуру и жеље:

- У Србији се каже: прво скочи, па реци хоп.

ПОДАЦИ О ЂИЛАСУ - ТАЧНИ

НЕ може Драган Ђилас да ме демантује када сам изнео прецизне бројеве, као и да је све зарадио за време своје власти. Он све ради на силу и зато у народу нема шансе, јер народ не можете да лажете. Подаци које сам изнео су тачни: приходи његове четири приватне компаније су 619,670 милиона евра, нето добит пријављена. Без регионалних земаља, Холандије, Луксембурга, БиХ, Црне Горе... је 106 милиона евра чиста зарада, и то сте зарадили све док сте били на јавној функцији - навео је Вучић.