Петровић: Скандалозно и криминално понашање Бастаћа

Танјуг

31. 08. 2019. у 21:06

Петровић: Скандалозно и криминално понашање Бастаћа

Лука Петровић
Фото: СНС

Члан Градског већа Београда Лука Петровић најоштрије је данас осудио напада на градског одборника Немању Јоксимовића и новинаре приликом отварања реновираног Трга Републике
Члан Градског већа Београда Лука Петровић најоштрије је данас осудио напада на градског одборника Немању Јоксимовића и новинаре приликом отварања реновираног Трга Републике.

"Најоштрије осуђујем скандалозно и криминално понашање Ђиласовог потрчка (председника Скупштине Стари град) Марка Бастаћа и његов напад на градског одборника Немању Јоксимовића и на новинаре који су дошли да раде свој посао.

Још једном је храбри Ђиласов хулиган, показао своје право лице. Мржња према Александру Вучићу, Српској напредној странци и према свему ономе што добро урадимо за наше грађане толико је велика да су почели да мрзе Београд и Београђане", навео је Петровић у изјави за јавност.

Прочитајте још - Лука Петровић: Ко Бастаћу даје за право да уништава нашу имовину?


Он је истакао да је најгоре од свега што је "Бастаћ хтео да руши наш град с доказаним, правоснажно осуђеним наркодилером Страхињом Ђорђевићем", који је осуђен на казну затвора од три месеца, условно на годину дана, а који је од овог месеца запослен у фирми за консалтинг "Codex Trade доо", преко које, како је навео, "Бастаћ финансира своје доказане криминалце и нарко дилере".

"Али, још једном смо показали да модерна и пристојна Србија побеђује...

Поручујем и Марку Бастаћу и свим његовим криминалцима и нарко дилерима, да никада криминал, криминалци и барабе попут тебе и теби слицним неће нас зауставити у борби за лепши, модернији и уређенији Београд. Ми ћемо наставити да обнављамо и градимо све оно што сте ти и твој шеф Ђилас покрали и уништили, а као што је и данас тако ће увек побеђивати пристојна и модерна Србија", закључио је Петровић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (26)

Dana

31.08.2019. 22:24

Bastaćev bezobrazluk ne sme više biti tolerisan! Mora da odgovara za svoja nedela!

HANA

31.08.2019. 22:24

Bastac na jos jedan nacin pokazuje mrznju i samim tim je siri, najostrije osudjujemo ovakvo ponasanje, sramota.

Dusan

31.08.2019. 22:54

Ovakvo ponasanje Bastaca je za osudu. Narod to gleda, tako da izbore mora bojkotovati hteo ne hteo.

МАЈА

31.08.2019. 22:55

ово је неодговорно и примитивмо понашање и опозиција на тај начин хоће да води државу срећа па их народ неће подржати

Ranko

01.09.2019. 00:08

Ponasanje Marka Bastica zahteva hitnu reakciju organa reda. Prevrsio je svaku meru i treba da plati.

Hedona

01.09.2019. 01:13

To je strašno kakao se ponašaju, pa kriminalci pravi.Bastać je prekršio Ustav Republike Srbije, gde je Ustavni sud da ga sprovede.