Харадинај: Граница биле већа брига од борбе против корупције

Бета

уторак, 20. 08. 2019. у 09:41

Харадинај: Граница биле већа брига од борбе против корупције

Премијер Косова у оставци Рамуш Харадинај Фото Тањуг-АП

Премијер Косова у оставци Рамуш Харадинај изјавио је да је имао "већих брига" од борбе против корупције те да се бавио темом промене граница, "која је довела земљу пред ванредно стање"

Премијер Косова у оставци Рамуш Харадинај изјавио је да је имао "већих брига" од борбе против корупције те да се бавио темом промене граница, "која је довела земљу пред ванредно стање", пренео је Коссев."Премијер који мора да чува територију не може да се врати решавању унутрашњих питања попут корупције", казао је синоћ Харадинај током гостовања на приштинској телевизији Т7.

Он је додао да када се буде уверио да је питање промене граница потпуно затворено "планира да се баве унутрашњим темама".


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Мета: Албанија не треба да буде део дијалога Београда и Приштине

Харадинај је дојучерашњу сарадњу са Демократском старнком Косова (ПДК) Кадрија Весељија, оценио као лоше искуство.

Како је рекао, ПДК га је ометала у вези са "најважнијим националним питањима", као и да не жели да сарађује са странком председника косовске Скупштине Весељија.

Харадинај је потврдио да није обавестио лидера ПДК, свог коалиционог партнера, да ће поднети оставку на место премијера Косова, а као разлог за то је навео да Весељи "није оставио простор" за разговор о осетљивим темама.

"Зашто упозорити човека који је у Вашингтону рекао да Харадинај разговара са Америком као и са Србијом?! Није ми оставио простора да разговарамо о таквим темама", рекао је он.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Uf timi imaš Brigu

20.08.2019. 13:14

Ti brineš zato što si Gladan nikad ti Dosts Vi Albanci teške Lopužee sve Hoćete a Nepitste drugu Stranu kako se Oseća. Tebe Haradinaj treba u Zatvor barem 10Godina Dosta je bilo Tvoje Tiranije I Maltretiranja .

Xy

20.08.2019. 20:26

@Uf timi imaš Brigu - Uh,što ti je bogat rečnik a za pravopis da i ne pricam.Mora da si "pravi"srbin.

Nikola

21.08.2019. 02:10

@Uf timi imaš Brigu - Uze mi reci iz usta,a to i nije bas higijenski. Xd