КОМЕНТАР: Милош

Милан БАБОВИЋ

уторак, 20. 08. 2019. у 07:30

КОМЕНТАР: Милош

Милан Бабовић

Велелепни ауто-пут "Милош Велики" помоћи ће да се Србија не скрива од себе саме и од света, да покаже сву своју лепоту

ВЕЛЕЛЕПНИ ауто-пут "Милош Велики" помоћи ће да се Србија не скрива од себе саме и од света, да покаже сву своју лепоту.

То је емотивно поручио Радован Бели Марковић, на дан кад је отворена саобраћајна артерија Шумадије. Аутор чувеног дела "Лајковачка пруга", само једном реченицом послао је на слепи колосек дежурне торокуше из комби странака, вашарске пројектанте из бироа на "Твитеру", неуморне мрзитеље, вечно будне лажне естете... Једном речју - пакоснике опште праксе.

Да се не лажемо, огромна већина из тог крда пљувача, која је своје идеолошке "скеле" са Грделице преселила на трасу Обреновац - Љиг, не може да се помири са тим да се коридори завршавају за вакта Александра Вучића.

Прочитајте још - УТИСЦИ ВОЗАЧА НОВОМ АУТО-ПУТУ: Фантастично, од сада ћу само аутопутем; Феноменалан је

Како је то изгледало у недељу? Прво су се, рецимо, Клајнови сакривени иза аватара, уз понеко досољавање лидерчића, спрдали са тим да ли је назив ауто-пута написан правилно. Можда је заиста грешка на табли, али - неписмени Милош нам је донео државу, а неписмени Вучић пут који Шумадија сања дуже од седам деценија.

Кад поменусмо чувенога књаза, и њега су неуки покушали да унизе. Кажу, откуда се он зове Велики? Не знају да се тако називао орден који је добило свега десетак угледника, или да је то дословно до 1946. било име улице која и сада постоји у Београду.

Топлог зеца је, уз књаза, прошао и тумач његових мисли - глумац Ненад Јездић. Коментари су били: продао се, шта ли он то треба да легализује, па се пришљамчио власти... Блатили су га највише "слободни" који аплаудирају оном другом глумцу. Јер, глумци су ваљда бардови само ако су "наши".

Прочитајте још - "Милош Велики" понос свих нас!

Сличних пакости, попут оне "шта ће Додик ту", у дану кад је Србија славила има сијасет, а овај текст пригодно је завршити цитатом једног бившег новинара "Новости", за којег знам да веома цени Белог:

- Немојте полемисати са ауто-путем. Испашћете глупи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Šofer

20.08.2019. 10:26

AUTOPUT je lep. ali je prilaz stravičan. Danas za 30 km. puta od Beograda do Obrenovca treba rezervisati 2 sata vremena pod uslovom da se nije desilo nekakvo "čukanje", pa ispada, šta si zaradio na mostu, izgubio si na ćupriji.