Британски амбасадор оплео по Приштини

среда, 14. 08. 2019. у 21:15

Британски амбасадор оплео по Приштини
Одлазећи амбасадор Велике Британије у Приштини Руари О'Конел изјавио је у среду да му неће недостајати "непрофесионалност и непријатељска пракса косовских политичара да стављају речи у његова уста"

ОДЛАЗЕЋИ амбасадор Велике Британије у Приштини Руари О'Конел изјавио је у среду да му неће недостајати "непрофесионалност и непријатељска пракса косовских политичара да стављају речи у његова уста".

Он је на свом фејсбук-профилу навео да се састао са косовским министром за европске интеграције, кога је означио као "старог пријатеља", након чега је то министарство издало саопштење у коме му је приписало одређене ставове, а које амбасада није одобрила.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ХОЏАЈ ПРИСВАЈА НАШЕ НАСЛЕЂЕ: Цркве, џамије и остала баштина припадају Косову; Србија има опсесију да присваја све

- Нисам дао никакво мишљење о имплементацији ССП, о томе чак нисмо ни разговарали, као ни о људским правима. Рекао сам да је Косово у кључном тренутку и да треба да предузме кораке да политику очисти од криминала - рекао је О'Конел.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)