Министар Вулин: Кад је Тадић бежао Вучић је био са Србима

09. 08. 2019. у 18:34

Министар Вулин: Кад је Тадић бежао Вучић је био са Србима

Фото З. Jовановић

Када је Косово објавило да је независно, Борис Тадић је побегао у Румунију. Знао је да не сме да се супротстави западу и Шиптарима а пред Србе није смео да изађе
Када је Косово објавило да је независно, Борис Тадић је побегао у Румунију. Знао је да не сме да се супротстави западу и Шиптарима а пред Србе није смео да изађе. Уместо да је био у Београду и са својим народом делио тугу и зауздавао бес, Тадић је изабрао да побегне у Румунију.

Вучић је и тада био са својим народом и покушавао је да спречи сваки инцидент који је могао да у ружном светлу прикаже Србију", изјавио је министар одбране Александар Вулин коментаришући најновије нападе Бориса Тадића на председника Александра Вучића кога је оптужио за паљења амбасада.

Министар одбране је рекао да је Вучићу и као опозиционару било важно да ништа не кошта Србију, а да Тадићу ни као председнику Србије то није било битно, важно је само да не кошта њега. "Једанаест година након паљења амбасада Тадић који је тада контролисао полицију, службе безбедности, војску, оптужује Вучића да је он одговоран за нереде. У то време апсолутни господар свега у Србији, Борис Тадић, није могао да заштити ни амбасаду у центру Београда и за то му је крив Вучић. Тадићу је требало једанаест година да изговори такву лаж и ништа му не значи што Вучић ни једном није поменут у било каквој истрази. Када је бежао у Румунију Тадић је показао да је кукавица, измишљајући о Вучићу показао је и да је лажов", рекао је министар Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

РОБИА

12.08.2019. 18:12

Ма Тадич ние достоиан пажнье. И разболио се био и свашта нечто-болест звана симулант. А сада кокодаче кто кокош.