Шешељ:Против Вучића се води специјални психолошки рат

Тањуг

27. 07. 2019. у 11:42

Шешељ:Против Вучића се води специјални психолошки рат

Лидер СРС Војислав Шешељ Принтсцреен

Претње упућене председнику Србије Александру Вучићу и његовој породици и објављивање умрлице са Вучићевом сликом представљају методе специјалног психолошког рата, оценио је данас лидер СРС
Претње упућене председнику Србије Александру Вучићу и његовој породици и објављивање умрлице са Вучићевом сликом представљају методе специјалног психолошког рата, оценио је данас лидер СРС Војислав Шешељ, који сматра да је жена ухапшена због претњи Вучићу и његовој деци инструментализована од стране политичких противника.

Шешељ је гостујући на ТВ Пинк рекао да је током бављења политиком и сам имао много сукоба и препуцавања, да није штедео политичке противнике ни они њега, али му, нагласио је, никада није падало на памет да на најбруталнији и највулгарнији начин напада нечију децу.

Лидер радикала каже да би слично реаговао и да је у питању дете неког од опозиционих лидера, Драгана Ђиласа или Бошка Обрадовића, и нагласио да ничију децу не треба дирати и да она морају бити светиња за свакога.

Према његовим речима, жена из Шапца, која је ухапшена због сумњи да је на Твитеру претила Вучићевој деци, највероватније је инструментализована и неко ју је наговорио да то учини.

Шешељ тврди да ухапшена потиче из криминалног миљеа и да је раније осуђивана због насиља над својом мајком.

"То чудовиште је инструментализовано, неко ју је наговорио или јој платио да то уради, или је искористио њен телефон за то. Претње су интониране као да их је писао мушкарац, а не жена, можда ће истрага показати да је неко други умешан'''', навео је Шешељ.

Оценио је да је сада прилика да домаће судство покаже ефикасност и истакао да би обједињавањем неколико кривичних дела, осумњичена могла буде осуђена и на укупно 10 година затвора.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

PG-CG

27.07.2019. 16:05

Ha-ha-ha... Crveni vojvoda, vječiti saradnik Udbe i ostalih bezbedonosno-obaveštajnih službi...

Mikele

27.07.2019. 18:53

Koja crna legenda... Zbog ovakvih je Srbija u mulju iz kog nikad neće izaći i biće sve manja i manja...