Стефановић: Приземне увреде из Савеза за Србију; Вујовић: Примитивизам и срамно вређење жена не престаје да шокира

Novosti online

понедељак, 22. 07. 2019. у 15:52

Стефановић: Приземне увреде из Савеза за Србију; Вујовић: Примитивизам и срамно вређење жена не престаје да шокира

Биљана Поповић Ивковић и Небојша Стефановић / Фото

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић реаговао је данас на мизогини испад функционера СзС Небојше Алексића, а мета његовог напада била је чланица Председништва СНС Биљана Поповић Ивковић

На друштвеним мрежама данас је дошло до новог мизогиног испада функционера Савеза за Србију. Овога пута на мети се нашла чланица Председништва СНС Биљана Поповић Ивковић, којој је на њена упорна питања како је Драган Ђилас зарадио милионе, одговорио један од његових блиских сарадника Небојша Алексић упутивши јој сексистичке и најмизерније увреде.

Поводом напада на Поповић Ивковић огласио се и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић који је написао на свом "Твитер" профилу.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Поповић Ивковић: Бошко, све дубље тонеш у лажима!

„Срамотне су гадости које о једној жени, супрузи и мајци, која им је крива само зато што има храбрости, изговарају људи из Савеза за Србију који нам сваког дана соле памет како су тобожња елита", написао је Стефановић.

Наиме, на питања упућена лидерима Савеза Драгану Ђиласу и Бошку Обрадовићу, како је Ђилас од 74.000 евра колико је донео из Чешке дошао до 25 милиона евра за време власти своје партије, одговорио је функционер Савеза Небојша Алексић упућујући јој приземне увреде.

Поповић Ивковић је након тога упитала Ђиласа и Обрадовића да ли се стиде и да ли су увреде, мржња и понижење жена њихова политика? Она се запитала и да ли се тако обрачунавају са неистомишљеницима уз поруку да је неће сломити.

Поповић Ивковић је окачила и слику коју је Небојше Алексића окачио почетком овог месеца на којој је у пријатељском загрљају са Ђиласом и Жељком Веселиновићем, који се такође "прославио" позивањем на силовање премијерке Ане Брнабић.

Поповић Ивковић је окачила и слику из последње кампање за београдске изборе, на којима је Алексић био на Ђиласовој одборничкој листи


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Чедомир Јовановић: Неискусни нуде бојкот избора

Нити Ђилас, нити Обрадовић или било ко из Савеза за Србију није се оградио од увреда које је Алексић изрекао.

ВУЈОВИЋ: ПРИМИТИВИЗАМ И СРАМНО ВРЕЂЕЊЕ ЖЕНА КОЈЕ СЗС УЧЕСТАЛО ПРОМОВИШЕ НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ШОКИРА


Примитивизам и срамно вређење жена које представници Савеза за Србију учестало промовишу не престаје да шокира. Данас им се на мети нашла државна секретарка МУП-а Биљана Поповић Ивковић. Питам се докле ће жене на јавним функцијама, способне, вредне и марљиве жене о којима најбоље говоре њихов рад и остварени резултати, да буду жртве фрустрације и нереалне политичке амбиције представника СзС. Мислим да је свима јасно да су увреде, гадости и понижавање жена политика Ђиласа, Јеремића, Обрадовића и њиховог СзС. Вербални напад на Биљану Поповић Ивковић је за најжешћу осуду, јер жене у Србији не смеју бити објекат за лечење фрустрација и снажно ћемо се борити против тога, навела је чланица Председништва Српске напредне странке Ирена Вујовић.ОБРАДОВИЋ: НИШТА НОВО


Женомрзачки коментари и најновије увреде упућене Биљани Поповић Ивковић, чланици Председништва СНС, нису ништа ново за Ђиласове пулене из Савеза за Србију.


Нажалост, навикле смо, ми напредњакиње, да будемо мета најпримитивнијих и простачких излива беса пропалих опозиционара. Немоћ Ђиласа, Бошка Обрадовића и Јеремића да задобију пажњу гласача својим политичким идејама одражава се у свакодневном вређању и понижавању жена у Србији.


Данас је то Биљана, јуче Ана Брнабић, пре ње Ирена Вујовић, Маја Гојковић.... позиви на линч, вешање, силовање - све да би нас ућуткали и отерали из политике.


Издржљивије смо и упорније него што мислите. Боља будућност Србије нам је јачи мотив од ниских удараца којима свакодневно забављате ваше истомишљенике. Жене Србије чекају да објасните свакодневне гадости и бљувотине које изручујете на нас. Ми, жене, добро памтимо и већ на следећим изборима, чућете шта мислимо о вама и вашим увредама, навела је потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације