ВУЧИЋ УПОЗОРАВА: Нема разлога за радост, оставка Харадинаја политички трик и пустиће га после 48 сати, Приштина и Тирана стремиће још више Великој Албанији, а Србима ће бити још теже

Танјуг

20. 07. 2019. у 10:08

ВУЧИЋ УПОЗОРАВА: Нема разлога за радост, оставка Харадинаја политички трик и пустиће га после 48 сати, Приштина и Тирана стремиће још више Великој Албанији, а Србима ће бити још теже

Фото: Танјуг

Србија мора да реагује смирено, одмерено и без еуфорије, разлога за славље нема рекао је председник
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас, поводом оставке Рамуша Харадинаја, да на то Србија мора да одреагује смирено, одмерено, трезвено и без било какве еуфорије.

„Разумемо и очекивања и потребу нашег народа за задовољење правде, наших људи који су трпели стигму кривца и јединих одговорних за све што се збивало на простору бвше Југославије. Зато разумемо радост, ал и неку врсту задовољства код припадника нашег народа због позива Харадинају на саслушање, а због чињенице да је осумњичен за ратне злочине", рекао је он на конференцији за штампу.


Вучић је казао да нема разлога за радост и еуфорију, не што позитивно мислимо о Харадинају, већ због последица које долазе после тог чина, пре свега како ће се Албанци и међународна заједница односити према српском народу и Србији.

Како је рекао ту су важне ствари, положај Срба на КиМ, њихов свакодневни живот биће још тежи него данас, пошто долази до дотане хомогенизације Албанца и даље ектремизације њихових ставовак, али и још снажније мржње према српском народу и држави, које доживљавају као јединог кривца за све њихове недаће за оно што се дешава Храдинају.

Србија ће, истиче Вучић, још више посветити пажњу опстанку и животу и безбедности српског народа на КиМ.

Председник Србије поручује и да наш народ на КиМ може да рачуна на своју државу и своју Србију.


Србија сматра да је наставак дијалога најважнији за очување мира и стабилности, наводи Вучић и истиче да је то чињеница, а не фарса као за неке у међународној заједници.

Такође, политичка ситуација иде у смеру даљег одлагања дијалога Београда и Приштине, нагласио је Вучић.

Како каже, оставка Харадинаја је политички трик тако да он може да добије још већу популарност, да прегази своје политичке противнике и да д оведе до још ектремнијих стаовова.

То ће, како је рекао, довести до све екстремнијих ставова Албанаца на Космет, јер Харадинај постаје јунак који се бори за јединствевно и целовито Косово, а сви остали, каже, остају недостојни великог вође који их води у свелту будућност.

Вучић је истакао да постоји нескривено ћутање међународне заједнице о злочинима на Србија, и делом Албанаца и других неалбанаца, пре свега Рома.

"А, могли сте да видите плејаду албанских политичара из Албаније, који су се изређали говорећи о Хардинају као о великом фанташтичном јунаку и који су окривљавали све друге за то што се догодило", приметио је Вучић.

Де факто, политичка ситуација у Приштини и Тирани ће кренти даљем приближавању и уједињавању и наставку трагичне приче по све нас, о Великој Албанији.

Вучић каже да постоји и даље ћутање међународне заједнице о злочинима над Србима и другима на КиМ.

"И данас међународна заједница ћути о тим злочинима и више говоре о могућим импликацијама''.

ВУЧИЋ: ПОЛОЖАЈ СРБА БИЋЕ ЈОШ ТЕЖИ

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да после оставке Рамуша Харадинаја суштински и де факто политичка ситуација у Прситини и Тирани стремиће даљем приблизавању и уједињавању и наставку трагичне приче по све нас о "великој Албанији".

Вучић је у обраћању јавности позвао да Србија регује смирено и одмерено иако ће, како је упозорио , положај Срба на КиМ бити још тежи него до данас.

Он је истакао да ће доћи до додатне хомогенизације Алабанаца, екстремизације њихових статвова и још снажније нескривене мржње према српском народу у српској држави коју дозивљавају као јединог кривца.

"Србија ће посветити још већу пазњу опстанку зивоту и безбедности српског народа на КИМ, нас народ мозе да рацуна на Србију" поручио је Вучић.

Он је истакао да Србија сматра да је наставак дијалога највазнији за очување мира и стабилности, и то је цињеница и суштина свега.

"Плашимо се да политицки развој догађаја иде у смеру за даљим одлагањем дијалога између Београда и Приштине'', рекао је Вучић.

Он је оценио да је оставка Харадинаја политички трик, да би он добио још већу популарност и прегазио политичке противнике сто ће довести до још већег ескретмизма, а он постане јунак који се бори за Косово, а сви други недостојни великог вође.

Вучић је указао да међуанродна заједница ћути о свему томе, док како је казао, плејада албанских лидера из Албаније су се се изређали говорећи о Харадинају као великом јунаку.

ВУЧИЋ: ХАРАДИНАЈ СЕ ВРАЋА КАО ХЕРОЈ, РАСТЕ ПРИТИСАК НА СРБИЈУ

Председник Србије Александар Вучић изразио је данас уверење да ће Рамуш Харадинај следеће недеље отићи у Хаг, али да ће бити одмах пуштем, те да ће се на Косово вратити са удвострученом популарносћу, а уверен је да ће истовремено расти притисак на Србију.

„Наша предвиђања су да ће Харадинај следеће недеље отићи у Хаг, да ће га одмах пустити назад, после 48 сати. Вратиће се као велики херој албанског живља на КиМ. Његова популарност ће се удвсотручити“, објаснио је Вучић на конференцији за штампу.

Рекао је да ће они, који би покушали да пронађу другог мандатара, бити суочени са чињеницом да ће то бити немогуће без Харадинаја због делегитимности других политичара. „Харадинај, а нисам сигуран само он, жели убедљиву победу најтврђе албанске опције на изборима, који ће се одржати крајем септембра или октобру.

За то време је јасно да ће главни циљ бити формирање већине без Српске листе, а у томе ће користити и неке припаднике нашег народа. Биће то велико албанско уједињења унутар Косова, али и са Тираном“, уверен је Вучић.

Указао је да ће док трају изборне радње бити немогуће вођење дијалога, те да у том периоду сигурно неће укинути таксе, које су створили ужасну ситуацију у нашим односима. „Њихов план и идеја је да сачекају изборе, а из њих Рамуш изађе још снажнији. ТУ за Србе нема места, а ни за дијалог“, подвукао је он.

Навео је да ће, након избора, формирање владе уследити тек у новембру, а одмах потом почиње и кампања у Србији, где су избори у марту.

„Јасно је да ту разговора нема. Морамо да се припремимо да, ако неко не буде мало одговорнији у међународној заједници и не притисне Приштину, неће бити суштинске промене“, нагласио је он.

Вучић очекује додатни притисак на Србију од оних који су створили такозвану државу Косово, а то су западне земље.

„Све снажније ће да осећају потребу да се оштрица притиска окрене ка Београду. Ми од њих тражимо укидање такси, а онда ће неки њихови рећи да шаљу њихове лидере чак у Хаг, па је, према њима, неопходно да сада морамо и ми да попуштамо много више него што смо мислили раније“, указао је он.

Вучић је рекао да је то као што чини судија у кошарци, када се игра дерби, када неко поведе са 10-20 кошева, почне да свира више у корист оног ко губи. „Они ће увек на сваком месту, а када се чини да се клатно, иако би могло бити клатно правде, гурати и враћати уназад“, уверен је он.

ВУЧИЋ: ПРИТИСЦИ ЋЕ ЈАЧАТИ, ТРАЖИЋЕ ПРИЗНАВАЊЕ

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се наредних два три месеца очекује јачање притисака на Србију из свих аспеката, посебно током септембра месеца и да ће притисци ићи у правцу да призна независност Косова.

Вуцић је у обраћању јавности рекао да ће Србија инсистирати на укидању такси, а да ће већ у августу радити на економском уједињењу балканских земаља.

"То је једина шанса да економски напредујемо и тиме штитимо своје интересе", поручио је Вучић.

Најавио је да ће разговарати са висе лидера о уједињењу балканског простора у економском смислу, и да многе балканске земље то разумеју.

"Знам да су Светозар Марковић и краљ Алекснадар страдали залажући се за идеју балканских народа и тражили приближавање балканских народа, ја не видим други излаз из тешких сукоба последњих деценија", истакао је Вуцицћ.

Он је указао да проблеме морамо да решавамо сами и да нико други то неће моћи, као и да ми хоћемо да разговарамо са Албанцима.

Све велике силе, како је указао, учестввоаће без разлике у складу са својим интересима.

"Овде имамо ми интерес на Балкану", рекао је Вучић наводећи да они због њихових унутрашњих проблема казу да не можемо у ЕУ.

Само економско јачи можемо да постављамо своје захтеве и тражимо пут ка ЕУ.

"Србија се поноси чињеницом да је суверена, ми хоћемо сарадњу са великим силама, али нећемо тутора, хоћемо да имамо свој став заснован на интересима Србије, а не став страних амбасада", истакао је председник.

Он је додао и да наш посао није да заступамо интересе великих сила, већ нашег народа и за очување мира и стабилности.

Напоменуо је да Брамерц више не критикује Албанце, али критикује српске власти због високих официра војске, због прогона 800 000 Албанаца.

"Јеси ли ти бројао Брамерц, сви се вратише само је Срба за 150 000 мање, о томе не говорите", рекао је Вучић.

То су ствари са којима ћемо да се суочавамо, рекао је он и навео да ће Србија да прати ситуацију у Приштини и неће се мешати у њихову интерну политичку сцену.

"Помагаћемо свом народу, да он буде сигуран и безбедан", поручио је Вучић.

ЈЕСУ ЛИ ЧЕСТИТАЛИ ГЕНЕРАЛУ ЛАЗАРЕВИЋУ ДОБРОВОЉАН ОДЛАЗАК У ХАГ

Јесте ли честитали и генералу Владимиру Лазаревићу, или Војиславу Шешељу, када су добровољно отишли у Хаг - питање је којим је председник Александар Вучић прокоментарисао реакцију Стејт департмента на оставку Рамуша Харадинаја и честитку због тога што је, како је наведно, одмах рекао да ће се одазвати позиву суда.

"Јесте ли? Нисте. Зато што - имамо љубимце које ћемо мало да помазимо по глави кад неког убијају и кољу, и рећи ћемо да су добри кад се одазову позиву, а за друге неће постојати исти аршини", констатовао је председник Србије.

Он је подсетио да је генералу Љубиши Диковићу, као начелнику Генералштаба Војске Србије, био забрањен улазак у САД, а да не постоји никаква оптужница против њега. Вучић је додао да је он сам тада донео одлуку да ниједан официр не иде у САД, јер је сматрао да немају право да забрањују улазак начелника Генералштаба српске армије, а да позивају друге.

"Значи - ти када ниси послушан и кад нам се не свиђаш и кад нешто сумњамо - за нас ниси добар, али зато други могу", констатовао је он.

"А, како онда у овом случају? За овог човека (Харадинаја) се сумња већ 20 година... Колико је сведока побијено, а добродошао је у сваком тренутку", напоменио је председник Србије.


ВИШЕ ВЕРУЈЕМ ТРАМПУ, НЕГО СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТУ

САД ће од септембра кренути са својим иницијативама по питању КиМ, оценио је председник Србије Александар Вучић и истакао да ће став САД бити јединствен, али да свакако неће бити лаган за нас ни на који начин.

Вучић је на питање новинара, како види то што је јуче министар спољних послова из Вашингтона рекао да САД одустаје од аутопилот спољне политике и да се окреће креативнијем приступу, иако је та изјава изречена пре оставке Рамуша Хардинаја, и шта би такава креативнија политика могла да значи, казао да не верује да за нас ту има добрих ствари.

"Много више верујем да за нас ту нема иделане ствари и нема добрих ствари, много више верујем Трампу и његовим људима и секретару за националну безбендост Болтону, него што верујем многим људима у Стејт департменту", казао је Вучић.

Додаје да ће САД изаћи са својим јединственим ставом.

"Од септембра када САД буде кренула са својим иницијативама које очекујем, њихов став биће потпуно јединствен, али свакако неће бити лаган за нас ни на који начин, шта год било и како год било", напоменуо је Вучић.

Што је генерал Лазаревић различит, а отишао је у Хаг одмах, или Шесељ, којег су вратили, мислећи да ће овде изазвати сукобе на улицама.

НЕ ПРИЧА СЕ ВИШЕ НИ О ЧЕМУ ОСИМ О ПРИЗНАЊУ КИМ

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да очекује да ће се наставити притисци на Србију да призна независност Косова и да се када је реч о КиМ више не разговара ни о чему другом осим о признању.

"Иако нигде не пише у папирима ЕУ да имамо обавезу да признамо независност Косова ја вам кажем да ће притисци ићи у смеру да признамо независно Косово. Не знам шта се ишчуђавате, не кажем то први пут, већ стоти пут јер ја разговарам, ја причам и знам ко ми говори сваки пут кад говорим о било чему - о неопходности признања Косова јер тобоже Албанци ничим другим неће бити задовољни", рекао је Вучић.

Више не разговарамо, каже он, ни о моделу две Немачке, ни о чему, једино о чему разговарају, једино што траже од Србије је признање независности Косова.

"И то људи у Србији треба да знају. И онда када покушате да се борите за Србију, да добијете несто, притиснути сте и споља и изнутра. И то изнутра што сте притснути није случајно јер је и то споља индуковано", каже Вучић.

"За нас је важно да се вратимо за преговарачки сто а за то је важно да таксе буду укинуте што пре а по том питању сам скептик. Укидање такси би био добар сигнал који би значио почетак разговора и то је добро, важно, јер бар у том периоду имате гарантован мир и стабилност на КиМ, али у политичком смислу то ће Србији представљати велике муке и проблеме јер ће сав притисак света бити на Београду. Не треба да кукамо и плачемо због тога, знали смо то и раније, мораћемо да се боримо за своју земљу интресе свога народа и нема ту велике филозофије", рекао је Вучић.ИДУЋЕ НЕДЕЉЕ НОВА ВЕЛИКА ИНВЕСТИЦИЈА У ЖЕЛЕЗАРУ

Председник Србије најавио је нову инвестицију од 80 милиона долара, идуће недеље, у Железару у Смедереву. Вучић је казао да је нова инвестиција залог за будућност Смедерева, Подунавског краја и за читаву Србију.

„Ова вест од наших кинеских пријатеља је дивна. Мислим да ћемо тим поводом у уторак или среду бораврти у Железари“, указао је он најваљујући да ће бити још неких добрих инвестиционих вести у наредном периоду.

Компанија ХБИС најавила је јуче да ће 24.јула бити одржана свечана церемонија полагања камена темељца за нову линију Агломерације у смедеревској железари. Како се наводи у саопштењу ХБИС-а, ова инвестиција представља најзначајнији пројекат и еколошко постројење које ће, наводи се, донети значајна побољшања у погледу ефикасности, продуктивности и утицаја на животну средину.ГРУБЈЕШИЋ: ОСТАВКА ХАРАДИНАЈА МОЖЕ И ДА ЗАКОМПЛИКУЈЕ СТВАРИ

Генерална секретарка Европског покрета у Србији Сузана Грубјешић изјавила је да оставка Рамуша Харадинаја може да отвори простор за наставак дијалога Београда и Приштине, али може и да закомпликује ствари, јер је питање да ли ће Хашим Тачи ићи на реконструкцију владе или на превремене изборе.

"Не треба заборавити да Харадинај иде као осумњичени и да је је већ два пута ишао у Хаг и био ослобођен", рекла је Грубјешићева за РТС.

Уколико су у Специјалном суду пронашли нове доказе то је друга прича, то ћемо видети у данима који следе, каже она и додаје да је Харадинај био ослобођен због недостатка доказа и сведока који су нестали у читавом процесу.

Говорећи о томе колики је притисак европских земаља, Грубјешићева каже да то нису само европске земље, него и међународна заједница.

"Сигурно су и САД одиграле велику улогу, Кадри Весељи је у Вашингтону, а пре неколико дана је послао поруку да би таксе требало суспендовати", истиче Грубјешићева.

Према њеним речма, више међународних фактора је утицало на одлазак Харадинаја у Хаг.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (92)

Sandra

20.07.2019. 10:35

Od Albanaca ništa pametno ne može da se očekuje osim novih provokacija, ucena i zastrašivanja.

Maki

20.07.2019. 10:36

Situacija je ozbiljnija nego sto mislimo... Predsednik cuva obraz Srbije, to je najvaznije.

Vasa

20.07.2019. 10:52

Naš narod bez obzira na Haradinajevu ostavku ne treba da se opušta. Sada treba nastaviti još jaču borbu za opstanak Srba na Kosovu i Metohiji.

MAKA

20.07.2019. 10:54

Moramo biti oprezni.Ovim se samo prolongira bilo kakvo resenje za Srbe na Kosovu, ljudi i dalje riyikuju da budu maltreirani, nema rayloga ya radovanje, ovo smo vec dva puta videli

A-5

20.07.2019. 11:01

Svakom čoveku, koji je iole upućen u politiku, je jasno da je ovo još jedna farsa zapada.

Rile

20.07.2019. 11:04

U ovoj situaciji Srbija treba biti krajnje obazriva i da racionalno postupa, a svakako da ce tako i biti.

Mira

20.07.2019. 11:40

Nadam se da ce se nesto preokrenuti i da ce taj olos i ubica Haradinaj trunuti u zatvoru! Tamo mu je mesto!!!

Perica Iz Varosi

20.07.2019. 11:40

Морамо сачекати да се прашина слегне ,па тек онда да видимо што се иза брда ваља!!!!!!!!!!

Vanja

20.07.2019. 11:42

Hapsili su Haradinaja i ranije i uvek ga pustali a on je jedan od najokorelih ubica koje je ubio ne samo Srbe vec i Albance.

Ceda

20.07.2019. 11:58

Cesto nesto sto se desava ne prvi pogled moze da izgleda dobro, kao sto je odlazak Haradinaja u Hag, ali se isto tako cesto se desava da se to kasnije pokaze kao veoma lose, na sta Vucic upozorava .

esb-puerto@arcor.de

20.07.2019. 12:03

i sa njim i bez njega. Mi ne odustajemo od toga da je to od Albanaca okupirana Srpska zemlja , uz pomoć i zaštitu vele sila..

Hedona

20.07.2019. 12:40

Srbija će posvetiti još veću paznju opstanku zivotu i bezbednosti srpskog naroda na KIM, nas narod moze da racuna na Srbiju.Srbija danas ima predsednika koji voli svoj narod i državu. Srbija je na pravom putu razvoja i napredak.

Aleksa

20.07.2019. 12:57

Bas tako, ovo je samo obican trik gde ce od njega napraviti opet nevinog coveka, Hag samo osudjuje Srbe!

Milica

20.07.2019. 13:02

Svi mi znamo gde je Haradinaju mesto , ali isto tako znamo da trideset godina nema pravde za srpske zrtve.

Vladimir

20.07.2019. 13:32

Ne treba da trčimo pred rudu,je svi nam je vrlo dobro poznato kako se prethodna poseta Haradinaja Hagu završila.

Stanko Milinkov

20.07.2019. 14:23

Osim ako smo neobavesteni da Haradinaj smeta i Evropi i Americi,Evropi narocito,pa umesto da racuna da se vrati kao pobednik,ne ostane tamo na malo duze!!!

Saša

20.07.2019. 14:46

Fašisti neće osuditi ubicu monsrtuma i silovatelja haradinaja,, to je samo farsa i postupak da ga za svagda oslobode svuh optužbi za zverstva nad Srbima i Albancima..

gaga

20.07.2019. 14:48

Cilj Pristine i Tirane je stvaranje velike Albanije, bolje da su ukinuli takse da se nastavi dijalog.

Milicija

20.07.2019. 16:38

@Sanja - CIA propaganda ali realno veliki problem za nas ako on dodje na vlast kao sto planiraju. Mozda je adekvatan odgovor da mi postavimo Seselja za ministra spoljnih poslova? Ili PO njegovom pustanju rehabilitujemo sve Haske osudjenike (Sloba nije osudjen)

Milan Galic

20.07.2019. 14:56

A zašto se još niko nije upitao ko je ovo šta je sada na Kosovo uradio.Zasto neko nekaze šta je moj otac (Kralj) uradio za našu kuću.To niko ne pita.

leon

20.07.2019. 18:21

@Milan Galic - Tebe je stvarno teško razumeti , ili možda misliš da je ovo vreme za šalu...

Kalina23

20.07.2019. 15:36

Predsednik Vucic je upravu i iskreno kaze kako jeste.Ovaj Haradinej zasluzuje dozivotnu robiju.

Jovan Melic

20.07.2019. 15:44

Zar mi nemamo pravo da zivimo sa nasom bracom.Ko se plasi da kaze.Kad mogu drugi mozemo i mi.Ili je to samo farsa bila.

Kvaka

20.07.2019. 16:23

@Jovan Melic - Kako mislis? Imamo kao i pravo da biramo hocemo li braci dati to sto pokusavaju da otmu ili ne.

neda

20.07.2019. 15:55

Ostavka Haradinaja za Srbiju nema veliki značaj jer se ništa značajno neće promeniti.

Milicija

20.07.2019. 16:30

CIA kuva svoje splacine namenjene balkanskim narodina. Neka ih to im je posao a nas je da odaberemo hocemo li jesti ili ne. Drugim recima iako ce pritisci od evrope biti sve jaci nasa zainteresovanost za evropom treba da bude proporcionalno manja. Bice lose po nas ali ne toliko na ogromnu vecinu koja ionako krpi kraj skrajem vec mnogo vise za ove u luksuznim, posteno zaradjenim automobilima, kojih mi je jako zao.

Jedinstvo

20.07.2019. 16:31

Haradinaj je samo šahovska figura Zapada.Nato nas okružuje,Evropa nas ucenjuje.Nas spas i budućnost je u saradnji sa prijateljima širom sveta,razvojnoj ekonomiji,povećanju zivotnog standarda , jačanju odbrane i potpunom jedinstvu srpskog naroda.

Igor

20.07.2019. 16:52

Naš narod bez obzira na Haradinajevu ostavku ne treba da se opušta. Sada treba nastaviti još jaču borbu za opstanak Srba na Kosovu i Metohiji.

zoran

20.07.2019. 16:57

Cista namestaljka! Kad ce da shvate ti iz NATO da su glupi ko zid! Sve ima pada u vodu! Tek kad Nemacku vidimo u dva dela ponovo sve ce ici drugim tokom!

avanturista

20.07.2019. 17:38

Teroristi iz šume koji su se presvukli u odela,moraju da odgovaraju i budu kažnjeni za zločine.

seljak LA

20.07.2019. 18:17

Citam ove komentare pa se pita,, da li je to moguce da su svi Srbi ovoliko slozni, ccc ...

fretg

20.07.2019. 18:20

Srbija ima jasan cilj i teži ka tome na diplomatski način za razliku od Prištine.

Zokan

20.07.2019. 18:46

jos jedna prljava igra zapada protiv srpskog naroda,da nismo podeljen narod drugacije sa nama ponsali.

ivan milenkovic

20.07.2019. 18:55

Srbiji nece biti bolje posle ostavke Haradinaja,sve je to uradjeno u dogovoru sa Zapadom

Luka

20.07.2019. 22:58

Ovo je samo jos jedno zabijanje noza u ledja Amerikanaca i medjunarodne zajednice Srbiji i srpskom narodu na Kosovu i Metohiji. Podrska zapadnih celnih ljudi pristinskim vlastima u protivustavnim radnjama i mimo rezolucije 1244 kao i briselskog sporazuma je vodjenje katastrofalne politike prema Srbiji.

monika

21.07.2019. 00:51

Svesni smo cinjenice,da se Srbija nalazi u jako teskoj poziciji.Ostavka Haridinaja,moze samo da prouzrukuje jos vece probleme.Svesni smo toga.Zato moramo biti obazrivi,i ne preterano euforicni,jer smo se vec jednom uverili da pravde nema.

Ceca

21.07.2019. 10:13

Sigurno je da nemamo razloga za slavlje. Videli smo da pravde nema, tako da ostavka Haradinaja jedino što može doneti jesu novi problemi i situacija sa kojomćemo se tek boriti.

Miki

21.07.2019. 10:26

Na sve su spremni siptari! Jeftini politicki trikovi Pristine, nece tako lako proci! Nas predsednik ima u vidu barem njihova dva koraka unapred!

adfs

21.07.2019. 11:36

Navikli smo se da se ništa dobro ne može očekivati od Prištine, tako da je ova ostavka samo još jedan njihov manevar.

Marija

21.07.2019. 12:00

Nista novo sa njihove strane. Mi necemo da se umirimo, znamo da je ovo trik.