Вучевић и Мићуновић задовољни сарадњом

Ј.С.

субота, 06. 07. 2019. у 16:50

Вучевић и Мићуновић задовољни сарадњом

Фото: Град Нови Сад

Градоначелник Новог Сада приредио пријем за одлазећег амвбасадора Црне Горе
ГРАДОНАЧЕЛНИК Новог Сада Милош Вучевић приредио је данас пријем у Градској кући за одлазећег амбасадора Црне Горе у Србији, Његову екселенцију Бранисалава Мићуновића и захвалио му се на досадашњој сарадњи.


Саговорници су истакли дугогодишњу успешну комуникацију и плодотворне активности и нагласили да ће се добри односи Града Новог Сада и Амбасаде Црне Горе у Србији наставити, на обострано задовољство.


Амбасадор Мићуновић се захвалио градоначелнику на указаном поверењу, пруженој подршци за пројекте и активности црногорске амбасаде и за сав напор уложен у јачање веза два народа.


Прочитајте још: "НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тарзан нови амбасадор у Србији?


Званичници су оценили да су односи градова побратима Новог Сада и Будве одувек били на веома високом нивоу, као и пријатељски односи Новог Сада са Тивтом, посебно захваљујући повезаности самих грађана.


Како су рекли, побратимство карактеришу многи заједнички пројекти, као и активности у оквиру „EXIT“ фестивала, па се и ове године, у оквиру покрета „EXIT tribe“, очекује велики спектакл на плажи Буљарица на црногорском приморју.


Туризам, привреда, образовање, култура и спорт наведени су као области које пружају велике могућности за развој сарадње Новог Сада и Амбасаде Црне Горе у будућности, као и два велика новосадска пројекта Омладинска престоница Европе 2019 и Европска престоница културе 2021.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације