Покрет социјалиста оцењује да је тужба коју је Рагми Мустафа поднео против Александра Вулина још један безуспешан покушај бивших чланова ОВПБМ да се Вулин ућутка.

"Наш председник Александар Вулин је човек који има храбрости да каже истину. То зна и Рагми Мустафа, то знају и сви они који би да од Србије праве "Велику Албанију", зато га и туже да би га ућуткали, каже се у саопштењу ПС.

До сада то нико није успео, па неће ни демобилисани терориста из ОВПБМ.

„Наравно да Вулин није Вилхелм Кајтел, нити је Србија Немачка из 1939. године. И Србија и Вулин припадају бољој и честитијој страни света, а Мустафа који узима огромну плату од државе Србије и који би у Србији да диже споменике терористима и бившим саборцима припада оној другој, пораженој страни", закључује се у саопштењу Покрета социјалиста

Председник Националног савета Албанаца Рагми Мустафа изјавио је данас да је поднео тужбу против минстра одбране Александра Вулина јер користи "вулгаран и увредљив термин Шиптар", што Мустафа види као "институционализацију говора мржње против Албанаца" и ширење фобије према Албанцима у Србији.