Срби на Косову и Метохији апсолутно су сложни у решености да се одупру зулуму Приштине којем су сви сведоци последњх недеља, а Рада Трајковић је, неспособношћу да подржи свој народ, још једном показала ко је и каква је.


Како је саопштила Српска листа, Трајковићева својом наводном збуњеношћу заправо настоји да збуни Србе на Косову и Метохији, којима је апсолутно јасно шта се дешава и одакле им опасност прети.


Некадашњу српкињу са Косова и Метохије, а сада са Савског Венца, управо и љути то што су ствари потпуно јасне, наводи се у саопштењу.


Прочитајте још: СРПСКА ЛИСТА ОПТУЖУЈЕ РАДУ ТРАЈКОВИЋ: Опструише истрагу убиства Оливера Ивановића


"Рада Трајковић је навикла да оперише у мутном, у ситуацији у којој нико никоме не верује и у којој комшија зазире од комшије, јер то је атмосфера у којој она и људи попут ње могу да праве комбинације и да себи дижу цену", поручују из Српске листе.


Из те листе су Трајковићевој поручили да, ако нема шта да каже или не жели да помогне, боље је да ћути и, како кажу, "лешкари на Савском Венцу или некој ривијери".


"Јер, нама на Косову и Метохији предстоји тешка борба да преживимо и сачувамо своја права и људско достојанство и не треба да нам помажу ни она ни њени шефови. Јасно је за кога раде и у чију корист раде", наводи се у саопштењу.