Харадинај: Предузете акције на северу КиМ

Танјуг

среда, 26. 06. 2019. у 13:48

Харадинај: Предузете акције на северу КиМ

Фото: АП

Харадинај је то саопштио дан након што је претњу хуманитарном кризом на северу КиМ због недостатка основних животних намирница назвао "планираним сценаријом"

Косовски премијер Рамуш Харадинај саопштио је данас да је Приштина предузела конкретне акције на пречавању "свих прекограничних незаконитих активности" на северу КиМ.

Харадинај је то саопштио дан након што је претњу хуманитарном кризом на северу КиМ због недостатка основних животних намирница назвао "планираним сценаријом".

Он је на Твитеру написао да "никакви обмањујући сценарији или лажне вести" неће спречити приштинске институције да спроводе владавину права у свим деловима Косова.

Он није прецизирао о каквим акцијама које је Приштина предузела реч, али је навео да су надлежне институције "предузеле конкретне акције у спречавању и борби против свих прекограничних илегалних активности у области зеленог појаса на граници Косова и Србије на северу".

ПРОЧИТАЈТЕ И: ПРЕДСЕДНИК О СИТУАЦИЈИ НА КОСОВУ: Помоћи ћемо нашем народу колико год можемо, а од међународне заједнице не очекујемо ништа!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)

Миле Транзиција

26.06.2019. 16:33

@Goran V. - Није то лепо, а ни корисно!!!! Боње да их лепо спакујемо у Аљбанију и вратимо границу гд је била, Драч Верона!!!!

Гојко

26.06.2019. 15:14

Харадинај је вођа албанског огранка исламске државе,кога ,као ни Багдадија службе безбедности нису на време ликвидирале / последња вест је да се Багдади крије у неком тунелу код пустињског места Ратбах,близу сиријске границе,а на основу итвештаја ал-Маллоумех невс/ Тачи предводи шиптарску, ал каидину групу,

dule

26.06.2019. 15:15

Ovaj samo preduzima neke akcije po pitanju kriminala i korupcije na severu Kosova.Ali nikako da preduzme akcije po pitanju njegove desne i leve ruke bas po pitanju istog.A tu je kriminala i korupcije od kojih se bogate,ali dobar deo kolaca uzimaju i razni sponzori i cuvari Evropski.Tako da su njegova leva i desna ruka nedodirljve.

HARD-INAJ

26.06.2019. 16:41

Nema on blage veze.Hard-inaj-Robotom upravljaju oni kojii su u HARDDISK njegove glave ugradili dirigovanii program Medjunarodne zajednice.

Tihi

26.06.2019. 16:50

Krajnae je vreme da se srbi sa severa pokupe i zapale te adminstrativne prelaze i uklone granicu izmedju srba i srba, dok to ne uqgade stalno ce imati problema sa siptarima