ПРСТ У ОКО СРБИЈИ: Хрватски бајкери на КиМ, сликање са РОСУ и двоглави орао

Танјуг

20. 06. 2019. у 18:12

ПРСТ У ОКО СРБИЈИ: Хрватски бајкери на КиМ, сликање са РОСУ и двоглави орао

Илустрација / Фото И. Радуловић

Након вечере, мотоциклисте су изненадили припадници РОСУ, који су им се придружили и захвалили што су посетили Косово
Хрватски бајкери посетили су Косово, а током посете су вечерали са Алабаницима, састали се с припадницима специјалне полицијске јединице РОСУ и направили заједничке фотографије на којима су показивали двоглавог орла, симбол Велике Албаније, пренео је данас Блиц.


Како поједини косовски медији преносе, хрватске мотоциклисте, који су према њиховим наводима ратни ветерани, дочекали су прекјуче Албанаци у Призрену, а потом су заједно вецерали у ресторану у близини Милешева.


Након вечере, мотоциклисте су изненадили припадници РОСУ, који су им се придружили и захвалили што су посетили Косово.


ПРОЧИТАЈТЕ И: ХРВАТСКИ ИСТОРИЧАР ТВРДИ: Аустроугарска измислила Албанце


После сусрета и вечере, мотоциклисти и припадници РОСУ заједницки су се фотографисали показујуци на грудима двогаловог орла.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (18)

Zoran Bgd

20.06.2019. 18:29

Hrvati bivši podanici Srpske Krune,nikada nećete zaboraviti da ste bili naše sluge,to me uveseljava kada god čujem za vas

Раде

20.06.2019. 18:37

Нека их, некa се друже, сличан се сличном радује. Знамо коико су верна и дугорочна њихова пријатељства, показали су то више пута. То је као и свако пријатељство из интереса - нестаје брзо као што је и настало. “Veseli i dobri ljudi traže prijateljstvo, a rđavi – jatake i ortake”. – (Ibn Zafar)

Nenad

20.06.2019. 18:56

Nikakvo iznenadjenje. Neprijatelji i jedni i drugi i tako ce uvek biti. Sve drugo je zavaravanje.

Marko

20.06.2019. 19:31

Poslala ih katolička crkva da nas provociraju, nikad oni neće prihvatiti da smo mi izabrali put Svetog Save. Ćeraćemo se mi sa njima još dugo dugo.