Изасланик председника СНС-а Небојша Стефановић, данас је на Сабору СНСД-а у Лакташима пренео поздраве лидера странке Александра Вучића, који је пожелео заједнички напредак Српске и Србије.

Према његовим ријечима, економска сарадња Српске и Србије веома је добра, чему су допринијели Вучић и руководство Српске.

"Од изузетног значаја за мир и стабилност на овим просторима јесте економска сарадња", рекао је Стефановић, преноси Блиц, позивајући се на Срну.

Стефановић је на Сабору СНСД-а у Лакташима казао да лидер те странке Милорад Додик треба да настави да ради на јачању и развоју Републике Српске, а онима, који желе њен нестанак, поручио да им је боље да то не покушавају.

Прочитајте још - Стефановић: СзС сваки дан позива на насиље


Он је сарадњу Републике Српске и Србије оценио као одличну и подсетио да је Србија од 2014. године уложила 32 милиона евра за развој Српске,

“Јака Србија важна је за развој Републике Српске, али може бити и партнер свима у региону. Наши приоритети морају бити мир, стабилност, очување српског националног идентитета, културе и језика”, рекао је Стефановић.

“Овде се осећам као код куће, а знајте да народ у Србији воли Републику Српску као и ви нас”, нагласио је Стефановић.