БЕОГРАД - Потпредседник Главног одбора СНС Марко Ђурић поручио је Јеремићу, Ђиласу и Обрадовићу да се њихових претњи нико не боји, а најмање председник Александар Вучић.

"Још једном им поручујем да се не плашимо ни њихових вешала и моторних тестера, нити њихових претњи превратима и револуцијама, јер новцем, којег очигледно имају на претек, може се купити лагодан живот, али не може се купити поверење и подршка грађана", истакао је Ђурић у саопштењу.

Он додаје да су Јеремић и његови партнери донели на овдашњу политичку сцену вешала и моторне тестере, у наивном веровању, како каже, "да ће свима нама који се боримо за нормалну и пристојну Србију заклецати колена и да ћемо побећи главом без обзира од њихове снаге и силине".

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Ђурић: Једина мисија Јеремића је да наноси штету Србији

Ђурић каже да о револуцијама и оружаним превратима могу да причају по кафанама или под шатором, и да се "јуначе" по опозиционим медијима и друштвеним мрежама, да "истрајавају у самозаваравању да су много силни и моћни".

"Ми ћемо, предвођени председником Вучићем, наставити да нашу земљу чинимо богатијом и успешнијом", поручио је Ђурић, саопштила је СНС.