Члан Предшедништва СНС Небојша Стефановићкаже да одлука Ђиласа, Обрадовића, Јеремића и других да не буду данас у Скупштини Србије јасно показује да им није стало до озбиљног разговора о најважнијим националних и политичким питањима, већ да је њихова једина политика да се врате у фотеље, па и по цену да нашкоде сваком Србину који живи на КиМ.


"Данас су још једном демонстрирали лицемерство, безидејност, као и недостатак одговорности за народ у јужној српској покрајини", навео је Стефановић у саопштењу које је достављено медијима.


Како је рекао, док се Обрадовић са Јеремићем и Ђиласом "ваља у прљавом новцу Патрика Хоа", Косово и Метохија их не дотичу, па ни толико да бар присуствују седници Скупштине на којој се расправља о овој важној теми.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Стефановић о унапређењу сарадње са њујоршком полицијом


"Не треба заборавити да је управо штеточинско деловање Јеремића, Ђиласа, Борка Стефановића и осталих довело до смањивања суверенитета на Косову и Метохији, док су се истовремено појачавали њихови банкарски рачуни", тврди Стефановић у саопштењу.


А о томе шта мисле Срби са Косова и Метохије, додаје, најбоље показују када изађу на изборе и подрже политику Александра Вучића, "који већ годинама штити наше националне интересе и побољшава животни стандард свих грађана Србије".