Српска листа у оптужила је председницу Европског покрета Срба на КиМ Раду Трајковић да наставља са увредама и лажима против свог народа.

"Ни четири дана након победе српског јединства и слоге, они који желе српски народ и север Косова и Метохије на коленима, не престају да кукају и пате", каже се у саопштењу Српске листа поводом изјаве Раде Трајковић на РТВ КиМ.

СЛ наводи да ни две године "блаћења Срба, Србије и Српске листе нису дали очекиване резултате и оправдали уложена средства", али да Рада Трајковић наставља с најгорим увредама и лажима против свог народа.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Srpska lista: Rada Trajković koristi ubistvo Ivanovića za ličnu promociju

"Шта год Рада и слични буду радили, српски народ ће им увек одговорити још већим јединством, слогом и трпељивошћу, свесни да никада не смемо као народ дозволити да србомрсци успеју у намери да нас ослабе", поручују из Српске листе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -  Ljajić: Najava Prištine o taksma Tirani ekonomska igra

Рада Трајковић изјавила је синоћ на РТВ КиМ да председник Србије Александара Вучић успорава истрагу о убиству Оливера Ивановића давањем аболиције Милану Радоичићу.

Она је рекла и да је "забринута" због "доктората градоначелника (северне Косовске Митровице) Ракића", који је, како је рекла, "на прошлим изборима био ватрогасац, а на овим је докторирао".