У НОЋИ између петка и суботе, око два сата, каменицама су разбијена  стакла на просторијама Месног одбора Српске напредне странке у Петроварадину, и да ово није први напад на просторије СНС на територији Новог Сада, а верују, ни последњи. саопштио је Градски одбор ове странке.

- Фрустрације оних који безуспешно на улици желе да преотму легално изабрану власт у Србији су огромне – пише даље у саопштењу.

-  Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду сматра да налогодавце и починиоце треба тражити управо међу онима које већ седам година тишти то што је заустављена њихова бесомучна пљачка грађана и што у догледно време нема ни најмањих назнака да ће им народ поново указати поверење.

Прочитајте још: СНС: Уништене просторије на Звездари

Уместо да политичком борбом у Парламенту, наводи се даље,  као и новим идејама и програмима покушају да привуку бираче, у потпуној немоћи последњих месеци посежу за најпримитивнијим методама деловања: упадима у јавне институције, разбијању просторија политичких неистомишљеника и вулгарним коментарима на друштвеним мрежама. Грађани ће почетком наредне године имати прилику одаберу којим ће путем Србија наставити: путем нових инвестиција, радних места, политике мира и стабилности или ће поверење поклонити политици деструкције и повратка наше земље у средњи век.

Разбијени прозори - Фото: СНС

- Ми у Српској напредној странци немамо сумње у то да грађане нико не може да превари и да ће и сваки следећи пут изабрати политику која им доноси бољи стандард и сигурну будућност – истиче се у саопштењу ГО СНС.