Фуертес: Снажна подршка Србији на путу ка Европској унији

Танјуг

15. 05. 2019. у 16:47

Фуертес: Снажна подршка Србији на путу ка Европској унији

Фото Танјуг/Ап

Председница Владе Ана Брнабић примила је данас у опроштајну посету амбасадора Шпаније у Србији Мигела Фуертеса, који је истакао снажну подршку Шпаније даљем напретку Србије на путу ка Европској унији

Председница Владе Ана Брнабић примила је данас у опроштајну посету амбасадора Шпаније у Србији Мигела Фуертеса, који је истакао снажну подршку Шпаније даљем напретку Србије на путу ка Европској унији и нагласио да ће се та подршка наставити кроз блиске, пријатељске односе са Србијом.

Фуертес је још једном потврдио да Шпанија неће мењати своју политику према Србији када је реч о Косову и Метохији, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу са медијима.

Премијерка Брнабић је захвалила Фуертесу на личном ангажовању на унапређењу односа наших држава и, када је реч о билатералној сарадњи, нагласила да Србија гаји посебан пријатељски однос према Шпанији и њеном народу и нада се даљем унапређењу односа, нарочито у области економије.

Председница владе захвалила је амбасадору на изузетно доброј сарадњи са Владом Србије током његовог мандата и пожелела пуно среће у личном животу у будућности.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)