Марко Јакшић: Ја ћу гласати за албанског кандидата

Новости Онлине

15. 05. 2019. у 13:43

Марко Јакшић: Ја ћу гласати за албанског кандидата

Марко Јакшић
Фото: Танјуг

Више од 20 субота заредом, председник Србије Александар Вучић суочава се са протестима у Београду
Више од 20 субота заредом, председник Србије Александар Вучић суочава се са протестима у Београду. Под слоганом "Један од пет милиона" окупљени сваки викенд траже оставку председника Србије по ономе што називају "Вучићевом диктатуром", пише "Газета Експрес".

Међутим, Вучићу то може покварити очекивања и на Косову. Јер организатори овог протеста подржавају албанске кандидате на изборима који ће се ове године одржати у четири северне општине.

Прочитајте још - Вучић: Приштина нескривено ка уједињењу с Албанијом, Србима укидају слободно мишљење


Марко Јакшић, организатор овог протеста у Косовској Митровици, изјавио је да би могао искористити свој глас на изборима у северном делу и гласати за кандидата ПДК Гонџе Чауши, наводи тај лист.

„За неколико дана у мом граду ће бити избора. Ја нисам кандидат и нема никога са севера. Знајући да ће српски тим опљачкати мој глас, ако ја бојкотујем, дефинитивно ћу гласати за кандидаткињу из ПДК,“ написао је Јакшић у "Твитеру".

Избори у четири северне општине биће одржани за неколико дана. Три партије, укључујући ВВ, ПДК и Ветевендосје, ушле су у изборну кампању.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (18)

MIka

15.05.2019. 14:03

Jedno je neslagati se sa necijim stavovima i misljenjem, a potpuno drugacije biti protiv svoje drzave i naroda. Zaista ne mogu da razumem dokle su pojedinci spremni da idu

Заветник

15.05.2019. 14:04

Немој давати шиптарима свој глас. Србија је уз вас, а ова власт ће ускоро бити прошлост.

1iz5.kolone

15.05.2019. 14:48

И шта још рећи о опозицији мотивима њихових протеста, циљевима, финансијерима......Маршал Петен је завршио пред стрељачким стројем због сарадње са окупационим властима, а ови се хвале. Ко је овде луд??

Major Dimitrijevic Boris

15.05.2019. 15:03

Kada se candidate nebude delili po etnickoj pripadnosti ,vec po programu gradjani ce ziveli bolje Sulude je politika ,koja svakog Albanca defakto predstavlja kao Neprijatelja.# Sad ispada jeres ako glasas za Albanskog Candidate na izborima .Sustina je da etnicke izolovanost stvara segregaciju ,a politicari ekstremisti pour Seselja nastavlja l da deluju samo u cilju svoje licne koristiti ,a stete celog drustvo .

1iz5.kolone

15.05.2019. 15:44

Потпуно се слажем са Заветником. Ова власт ће бити прошлост чим изгуби на изборима, а то ће бити за месец, два. Можда три, четири. ....

Ma Ja sam

16.05.2019. 05:44

@1iz5.kolone - Tako je, Bice aki ne sutra onda malo sutra. Malo morgen sto rekao Sloba

Милвас

15.05.2019. 15:46

Марко! Имам за тебе предлог. Промениш име, презиме, пређеш у шиптаре и ето демократије и демократског председника. Ем гласаш за шиптаре ем ти је мирна савест.

Мики

16.05.2019. 15:20

Није чудо што овај изјављује да ће у недељу гласати за шиптарског кандидата, јер му је Србија оогућила да као приправник бив.Вишег суда у Кос.Митровици прима административну пензију иако има само две године радног стажа, за које време није практично ни радио али ево сада "паметује" што наш народ каже.."коме учиниш добро, од таквог очекуј и зло " срам га било !!!!