РАСПАДА СЕ ВРХ ДС У ВАЉЕВУ: Пола градског одбора демократа поднело оставке

Б. ПУЗОВИЋ

петак, 10. 05. 2019. у 15:15

РАСПАДА СЕ ВРХ ДС У ВАЉЕВУ: Пола градског одбора демократа поднело оставке

Фото: ДС Ваљево

Безмало половина – 17 од укупно 41 члана Градског одбора Демократске странке у Ваљеву је поднело оставку на ту функцију
ВАЉЕВО – Безмало половина – 17 од укупно 41 члана Градског одбора Демократске странке у Ваљеву је поднело оставку на ту функцију. Одлазак из врха ваљевских демократа уследио је, сазнајемо незванично, због незадовољства радом руководства и начином на који води странку у граду на Колубари протеклих годину дана.

Слободан Павловић, председник ваљевских демократа потврдио је медијима да је 17 чланова Градског одбора поднело оставке, али није желео да тај поступак коментарише. Најавио је да ће “све бити много јасније после састанка са председником Демократске стране Зораном Лутовцем, који долази у Ваљево.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Побуна у ДС због поделе функција


- Веома смо незадовољни како је странка вођена у претходном периоду – рекао је један члан ГО ДС који је поднео оставку. - Ваљево се урушава, чак не стагнира, већ назадује, али се глас демократа о томе нигде не чује. Руководство града не ради ништа, осим што троши новац из буџета, да би њима самима било боље, а не грађанима. За то време, демократе ћуте, што не би смело да буде политика опозиционе странке.


ПОКУШАЈ СМЕНЕ?


Међу демократама колају приче да је у питању покушај једне групе да странку преузме од легално изабраног руководства и да је заправо то мотив за оставке у Градском одбору, а не задовољство радом челника . Према статуту ДС, да би Градски одбор био распуштен, потребно је да више од половине чланова поднесе оставке.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

1iz5.kolone

10.05.2019. 17:01

Много смо осетљиви на помињање демократског шљама. О ДОСовцима све најлепше, па макар и заборавили колико су државу ојадили и колико су се накратко. А то што су све који су бранили Србију од њихових финансијера архивирали или послали у Хаг, им никада нећемо заборавити. Шљам остаје шљам