НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тарзан нови амбасадор у Србији?

М. Секуловић

04. 05. 2019. у 11:29

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тарзан нови амбасадор у Србији?

Тарзан Милошевић

Председник Црне Горе преломио: Нови амбасадор Црне Горе у Србији буде актуелни политички директор Демократске партије социјалиста Тарзан Милошевић

ЛИДЕР најјаче партије и председник Црне Горе Мило Ђукановић, одлучио је да нови амбасадор Црне Горе у Србији буде актуелни политички директор Демократске партије социјалиста Тарзан Милошевић, сазнају "Новости" из извора блиских властима.

Садашњи црногорски амбасадор у Београду, бивши министар културе у Влади Црне Горе Бранислав Мићуновић, у јулу по сили закона одлази у пензију, јер тада пуни 67 година.


Милошевић, некадашњи познати привредник који је каријеру почео у Вишеграду, а потом се бизнисом бавио у родном Бијелом Пољу, политички узлет је почео као председник општине и на тој функцији је провео два мандата. Потом је изабран за министра пољопривреде и руралног развоја у влади Мила Ђукановића, да би прешао на садашњу партијску функцију.
У врху ДПС Милошевић слови за човека блиског српској опцији, али и неког ко је знао да чује ставове опозиције о многобројним питањима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације