НАРОД ПОХРЛИО У БЕОГРАД: Грађани из целе земље дошли на митинг Будућност Србије

Агенције / Новости онлине

19. 04. 2019. у 11:20

НАРОД ПОХРЛИО У БЕОГРАД: Грађани из целе земље дошли на митинг Будућност Србије

Фото Катарина Михајловић

Долазак на скуп на ком се очекује око 130.000 људи најавили су људи из разних крајева наше земље, као и грађани Северне Македоније и Републике Српске
ПРЕДСЕДНИК државе Александар Вучић позваће све грађане данас у 18 сати на скупу испред Народне скупштине у Београду да се уједине око свих важних питања за земљу на митингу "Будућност Србије".

Говорници на скупу "Стоп насиљу - Будућност Србије", чији званични део почиње у 18 сати, осим председника Вучића требало би да буду и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик, министар спољних послова Мађарске Петер Сијарто, премијерка Србије Ана Брнабић, шеф српске дипломатије Ивица Дачић и један од хероја са Кошара, пензионисани потпуковник Драгутин Димчевски.


Долазак на скуп најавили су људи из разних крајева наше земље, као и грађани Северне Македоније и Републике Српске.


Прочитајте још:

БОРА ЂОРЂЕВИЋ О СВИРЦИ "РИБЉЕ ЧОРБЕ" НА СКУПУ У БЕОГРАДУ: Све што имам, рећи ћу после митинга

Градски челници Србима са КиМ: Београд је ваша кућа (ФОТО)

Позив на јединство пред 130.000 људи Вучић Србима који су пешачили са КиМ: Хвала вам, не због мене већ због љубави према отаџбини

ДЕСЕТАК АУТОБУСА КРЕНУЛО ИЗ ГРАЧАНИЦЕ

Десетак аутобуса кренуло је јутрос из Грачанице ка Београду, на митинг у оквиру кампање "Будућност Србије".

Грађани су пре уласка у аутобусе рекли да иду за Београд како би подржали председника Србије Александра Вучића и његову политику, и да очекују да ће митинг проћи мирно, преноси Радио КиМ.

"Од митинга очекујем да прође, пре свега, мирно. Идемо да бисмо подржали председника Вучића, јер бољег председника до сада нисмо имали", рекла је једна путница.

Са полазишта испред Основне школе "Краљ Милутин" око 45 професора средњих и основних школа кренуло је за Београд, а радио КиМ преноси да ће се настава у средњим школама одвијати скраћено.

Како се наводи, и неколико лекара из Дома здравља у Грачаници кренуло је ка Београду.

ДОБОЈЛИЈЕ КРЕНУЛЕ НА МИТИНГ

ДОБОЈЛИЈЕ које подржавају Александра Вучића кренуле су на митинг који се данас одржава у Београду. У Србију су се упутили са транспаретном "Добој воли Александра Вучића" на којем се налазе и српске заставе.

фото АТВ


СТИЖУ ПРИСТАЛИЦЕ ИЗ КУМАНОВА

На митинг стижу присталице СНС-а из Куманова који су аутобусом кренули ка престоници Србије носећи транспарент “Куманово уједињена српска заједница”.

На митинг стижу присталице СНС-а из Куманова који су аутобусом кренули ка престоници Србије носећи транспарент “Куманово уједињена српска заједница”.

С. ЛИСТА: СА КИМ СЕ НА МИТИНГУ ОЧЕКУЈЕ ПРЕКО 7.500 ГРАЂАНА

Из Грачанице су јутрос ка Беобраду кренула 23 аутобуса са грађанима који желе да присуствују митингу "Будућност Србије", кажу у Српској листи.

Према њиховим информацијама, у Београд би требало да дође око 7.500 људи са Косова и Метохије, у 155 аутобуса.

"Од митинга очекујем да прође мирно пре свега. Идемо да би смо подржали председника Вучића, јер бољег председника до сада нисмо имали", рекла је једна путница, преносе локални медији.

Јуче је у Београд група од 27 младића са Косова и Метохије стигла након вишедневног пешачења од администартивног прелаза Јариње.


СА АДМИНИСТРАТИВНОГ ПРЕЛАЗА КОНЧУЉ ВРАЋЕНИ АУТОБУСИ СА СРБИМА СА КиМ

ПРЕМА речима Срђана Николића, председника привремог органа општине Витина, са административног прелаза Кончуљ у петак ујутро враћено је осам аутобуса са Србима из три општине са КиМ, који су пошли за Београд на митинг "Будућност Србије", правдајући се тиме да превозници нису имали адекватну администрацију за аутобусе. Из Косовског Поморавља кренуло је укупно 24 аутобуса, а они који су враћени највероватније ће пут наставити у комбијима или приватним аутомобилима.

Иначе, власници аутобуса су били Албанци, а аутобуси су били пуни путника. На административном прелазу је и велики број возила са житељима Косовског Поморавља који су чекали да се реши питање документације аутобуса, иако представници Срба тврде да се поседује адекватна документација и да је у питању самовоља тзв. косовске полиције.

''Могу да нас врате, да нам бране да идемо, али једно треба да знају - не могу да нам забране да волимо нашу Србију и нашег председника'', стоји између осталог, у саопштењу председника привременог органа општине Витина.


Д. З.

фото Д.ЗечевићНА КОНЧУЉУ ЗАУСТАВЉЕНА ЈОШ ДВА АУТОБУСА СА СРБИМА

Још два аутобуса са Србима из три општине са КиМ, који су пошли за Београд на митинг "Будућност Србије" враћена су са административног прелаза Кончуљ.

Последњи од 14 аутобуса, колико је успело да прође од укупно 24, прешао је административну линију око 12:10 часова. Иначе на прелазу Мердаре прошло је 20 аутобуса без проблема.

Од 10 аутобуса колико је враћено три су из Витине, а 7 из Гњилана. Путници ће наставити даље својим возилима

ОГРОМАН БРОЈ ЉУДИ СТИЖЕ ИЗ НОВОГ САДА

На паркинг испред градске плаже Штранд у Новом Саду од поднева пристиже огроман број људи, невиђен до сада оваквим поводима, како би одатле кренули ка Београду, где ће присуствовати митингу Будућност Србије.

Све време на платоу су аутобуси, и како се који напуни креће пут Београда, а затим на паркинг стижу нови, па није могуће утврдити њихов тачан број.

У сваком тренутку има око 20 аутобуса, а у сваки стаје по 50 људи.

Грађани кажу да су на скуп у Београд кренули како би дали подршку предсенику Србије Александру Вучићу и његовој политици.


ИЗ ЛЕСКОВЦА НА МИТИНГ КРЕНУЛО ОКО 4.500 ЉУДИ

Из Лесковца је јутрос аутобусима, возовима и приватним аутомобилима кренуло око 4.500 чланова и симпатизера Српске напредне странке (СНС) на митинг "Будућност Србије" у Београду, а придружило се и неколико стотина припадника Социјалистичке партије Србије, потврђено је агенцији Бета у тим странкама у Лесковцу.

Активисти СНС који живе у селима отишли су за Београд са 18 аутобуса, а они који живе у самом граду отпутовали су са два воза, па је железничка станица била препуна око 9.30 сати.

Међу путницима су и функционери СНС, али и градске чиновници, директори школа, запослени у здравственим установима и градским предузећима.

На улазу железничке станице жена је на припрељеном списку путника прецртавала имена људи који су јој се јављали пролазећи поред ње.

Једна од службеница, једина која је хтела да говори са дописником агенције Бета, казала је да су сви они "искористили дан од годишњег одмора" да би отпутовали.

Она је негирала наводе да су многи службеници и страначки активисти нерадо кренули за Београд.


"Није тачно, бар ја нисам чула да је на било кога вршен притисак. Једноставно, желим да дам подршку нашем председнику Вучићу. Мислим да ће се после овог митинга смирити страсти у Србији, када опозција види колико нас подржава политику председника Србије и Владу Србије", казала је она.

Председници градских и општинских одбора СНС су за генцију Бета казали да је са југа Србије на митинг отпутовало више од 20.000 људи.

Како су навели, осим 4.500 људи из Јабланичког округа, из Врања је пут Београда кренуло око 5.000, а из Ниша између 6.500 до 7.000.

ИЗ КУРШУМЛИЈЕ НА МИТИНГ КРЕНУЛО 10 АУТОБУСА

На митинг који се у оквиру кампање ''Будућност Србије одржава'' у Београду, из Куршумлије је данас организовано кренуло десет аутобуса предузећа Ниш-експрес, са око 500 учесника митинга.


СЕЛАКОВИЋ: ИЗ ВОЈВОДИНЕ И ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ 125.000 ЉУДИ

Како је генерални секретар председника Србије Никола Селаковић рекао за ТВ Прва, очекује се да ће скупу у Београду присуствовати готово 170 хиљада људи.

Селаковић је, наиме, рекао да најмање 7.500 људи долази само са Косова и Метохије, око 90 хиљада из централне Србије, из Војводине 35 хиљада. Очекује се и барем 35 хиљада из Београда, а долазе и људи из Републике Српске, Црне Горе, Хрватске...

ОКУПЉАЊЕ КОД ПАЛАТЕ СРБИЈА УЗ ЗАСТАВЕ И ТРАНСПАРЕНТЕ

Велики број грађана из целе Србије пристиже на плато испред Палате Србија, на Новом Београду, одакле ће кренути ка центру, где се касније данас одржава скуп у оквиру кампање "Будућност Србије".

Грађани носе заставе Србије, транспаренте.

Међу њима је Игор Пауновић, из Ћуприје, који каже да је дошао да подржи политику председника Србије и да му се свиђа у ком правцу иде земља и како се развија.

"Видим резултате на боље за ових неколико година власти Александра Вучића", каже Пауновић за Танјуг.

Из Сремске Митровице стигао је Митар Нинковић који је, каже, на скуп у главни град дошао због Србије, своје деце и унука.

"Желим и ја да дам допринос да коначно Србија буде јединствена и да сви заједно кренемо у лепше дане" , рекао је он


Група младих организовано је стигла на митинг из Републике Српске, из Требиња, а носе транспаренте "Ацо, волимо те", "Република Српска је уз тебе", "Требиње је уз тебе".

На пут су кренули синоћ и путовали су 10 сати.

Међу њима је и Николина Перовић, која каже да су Српска и Србија једна земља, које Дрина спаја, а не раздваја и да су дошли да подрже Вучића.

"Он је, заједно са нашим председником Милорадом Додиком, наш председник такође. Ту смо да му дамо пуну подршку и покажемо да су Требиње, Херцеговина, РС, уз Србију", рекла је она.


СРБИ СА КИМ: ДОШЛИ СМО, СВИМ СРЦЕМ ДА ДАМО ПОДРШКУ

На плато испред Палате Србија пристижу аутобуси са Србима са КиМ, који су се упутили на митинг у оквиру кампање председника Србије, у Београду.

У главни град би требало да стигне око 7.700 Срба из јужне српске покрајине.

Они који су већ стигли на плато носе српске заставе, као и транспаренте попут "Лепосавић за будућност Србије" и "Будућност Србије СНС Лепосавић".

Међу њима је и Винка Радосављевић из Клине, која каже да су Срби из Метохије дошли да подрже политику коју води председник Александар Вучић.

"Дошли смо свим срцем да дамо подршку политици председника Вучића, која је једина истинита, права и реална", рекла је Винка Танјугу.

Младен Савић из Лепосавића такође каже да су дошли у Београд да подрже председника Александра Вучића, зато што је, каже Младен, нада у њега у и државу Србију једина коју имају.


"Последњих година смо били угрожени много, и наша будућност је била угрожена, док није дошло до промене власти 2014. године. Да није било Вучића, ми бисмо тешко опстали на Косову и Метохији", уверен је Савић.

Он је додао да се председник свим срцем бори за миран опстанак Срба на КиМ.

Његов суграђанин Жарко Лешевић каже да верује у председника, јер политика коју води даје гаранцију Србима да остану на својим огњиштима.

ГРАЂАНИ ИЗ ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ И ЗЕМУНА СЕ НАШЛИ КОД ВЛАДЕ

Грађани из свих делова Србије полако пристижу у српску престоницу на скуп председника Александра Вучића у оквиру кампање "Будућност Србије", са којег ће, како је најавио, послати поруку јединства.

У парку на углу Немањине и Сарајевске улице у Београду, група људи из Западне Србије придружила се грађанима из Земуна, одакле ће заједно кренути испред Дома скупштине Србије.

Грађани носе заставе Србије, као и заставе СНС са називом места из којег долазе.

Саобраћај, за сада, није застављен у улицама Кнеза Милиоша и Немањиној.


БРАНКОВ МОСТ ЗАТВОРЕН ЗА САОБРАЋАЈ

Велики број грађана кренуо је око 15 сати из правца Новог Београда, преко Бранковог моста, на скуп испред Народне скупштине на коме ће се обратити председник Србије Александар Вучић.

Бранков мост је затворен за саобраћај, а у близини се могу видети и припадници полиције.

Неки од њих носе српске заставе и страначка обележја СНС.ПРИЈЕПОЉЧАНИ НА ПУТУ КА БЕОГРАДУ

Грађани из Пријепоља кренули су данас преподне на пут у Београд на митинг у оквиру кампање „Будућност Србије“.

Портал „Пријепоље.инфо“ преноси да је из тог града кренуло око 400 људи у Београд.


Претходно је портал „Ппмедиа“ тврдио да су из Пријепоља на скуп у Београд кренули наводно полупразни аутобуси и да у 5 аутобуса нема 180 људи.

„Овакве информације су неистините, злонамерне, а све у циљу омаловажавања највећег српског страначког одбора у Пријепољу. Ко је налагодавац овакве информације и шта је циљ ширења оваквих лажи нећемо се упуштати.Из Пријепоља је са паркинга код Дома културе кренуло 3 аутобуса по 55 људи , 2 аутобуса на спрат по 80 људи , неколико комбија као и велики број симпатизера са личним превозом“, указује „Пријепоље. инфо“.

НА МИТИНГ ОТПУТОВАЛИ И СРБИ ИЗ ДИЈАСПОРЕ

На митинг у оквиру кампање „Будућност Србије“, који се одржава данас после подне у Београду, не долазе само грађани из целе Србије и Срби из региона, већ и Срби из дијаспоре.

На друштвеним мрежама објављена је фотографија на којој се види група младих са транспарентом на којем су застава Србије и Аустрије и порука „Беч воли Вучића“.
Група Бечлија, који су отпутовали за Београд на митинг, фотографисала се покрај аутопута на путу ка српској престоници.

АУТОБУСИ ПУНИ ЈАГОДИНАЦА КРЕНУЛИ ЗА БЕОГРАД

На скуп, који се у Београду одржава у оквиру кампање "Будућност Србије", из Јагодине је, аутобусима, отпутовало неколико стотина грађана овог града.

Такође више аутобуса из Поморавског округа пуних грађана, старијих и младих, кренули су за Београд после 14.00 сати.ЗАТВОРЕНЕ КНЕЗА МИЛОША И ТАКОВСКА

Затворене за саобраћај улице кнеза Милоша и Таковска. Блокирана и Мостарска петља, возила се упућују на Аутокоманду.


ЂУРИЋ: 10 АУТОБУСА СА СРБИМА ЗАУСТАВЉЕНО НА ПРЕЛАЗУ

Од 155 аутобуса са Србима са КиМ, који су кренули на митинг у Београд 10 су албанске власти зауставиле на административном прелазу, док су остали стигли на скуп, изјавио је директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић.

"Кроз разне видове административне саботаже, албанске власти су заставиле десет аутобуса", рекао је Ђурић и додао да су 144 аутобуса прешла административну линију и стигла у Београд.


Како каже, албански политичари који су одлучили да саботирају долазак Срба са КиМ у Београд, као да су слушали неке политичаре из Србије, који су ових дана позивали на блокаде, барикаде и спречавање доласка на скуп у оквиру кампање "Будућност Србије".

МЛАДИ СДС НА МИТИНГУ У БЕОГРАДУ

На данашњи митинг подршке председнику Србије Александру Вучићу отпутовало педесет чланова Актива младих Српске демократске странке Бијељина.

Омладинце СДС је испратио предсједник Градског одбора СДС Бијељина Мићо Мићић.
-Омладина Српске демократске странке се организовала да данас оде у Београд на митинг подршке председнику Србије Александру Вучићу. Подржавамо њихову идеју, јер јепредседник Србијепријатељ Републике Српске и нашег града инедавноје издвојиоизначајна средства за Републику Српску. Вучић на Српску гледа као на део целокупног простора на коме живе Срби, желећи дасачува мир и опстанак српског народана овим просторима,на челу Србијекао гаранта Дејтонског мировног споразума- истакао је Мићић, којије искористио прилику да сезахвали председнику Вучићуи на подршци за изградњу ауто-пута Београд-Бањалука преко Семберије, али и за издвојени новац за спортске сале у Бијељини.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (119)

Siniša

19.04.2019. 11:32

"Reka ljudi" koja će se danas sliti u Beograd, poslaće jasnu poruku, kako domaćoj, tako i svetskoj javnosti, ko ima i uživa najveću podršku našeg naroda!

Lazar

19.04.2019. 11:35

Narod verno stoji uz svoju zemlju i njemu vladu. Vero i lojalnost, odanost i postenje jesu krucijalne stvke koje cine nasu zajednucu jakom i sposobnom da se odupru pritiscima opozicije!

Sumadinac

19.04.2019. 11:35

Djiki I Boško jel će sve ove ljude platiti Vučić kao što znate da kažete! Bravo predsedniku Narod je uz tebe Samo rad rad rad Biće bolje Nema leba bez motike

MIka

19.04.2019. 11:37

Eto kolika je podrska predsedniku i to je jedino i bitno. Klevete i lazi ovde nemaju mesta, a da ne pominjemo nasilje

Lazar

19.04.2019. 11:40

Srbija je danas veoma ponosna zemlja! Narod verno stoji uz svoju vladu svesna cinjenice i krajnje misije iste! Sve se radi u cilju ocuvanja mira i stabilnosti i boljih uslova za buducnost!

caca

19.04.2019. 11:40

Podrska Vucicu dolazi sa svih strana!!!Ovo je pravi dokaz da narod veruje Vucicu,i u buducnost Srbije,i da ga narod postuje i ceni,zbog odgovorne politike koju vodi!!!

Kine

19.04.2019. 11:41

Ulice Beograda ce danas pretrpeti silne guzve, ali tako je to kad svako hoce da dodje i podrzi coveka koji najmanje sto zasluzuje jeste podrska.

caca

19.04.2019. 11:43

Velika podrska predsedniku Vucicu dolazi sa svih strana!!!Ovo je pravi dokaz da mu narod veruje,i da veruje u buducnost Srbije,i dokaz je da ga postuje i ceni,zbog odgovorne politike koju vodi!!!

Dejan

19.04.2019. 11:45

Podrška politici trenutne vlasti i njene personifikacije u liku i delu, predsednika Vučića, stiže sa svih strana - reka ljudi koja će se danas naći na ulicama našeg glavnog grada će biti nepregledna!

Ф У Ј !!!

19.04.2019. 11:48

А што МАКАР ЈЕДНА ВЛАСТ И БИЛО КОЈА ОПОЗИЦИЈА некада мало не заобиђу Београд и сличне ствари не организују и негде другде, већ нам вечито загорчавају животе затварањем улица, изменама на линијама градског превоза, ђубретом и ломом који увек остају после свега...? Маратон, штрајкови радника, ролеријаде, посете разних белосветских главоња, којекакве "параде" настраних... Само нам још фале и стална иживљавања обесних политиканата за што гори саобраћај и ненормалнију свакодневницу у граду!

m

19.04.2019. 12:31

@Ф У Ј !!! - a što si ti sedela kući 5.oktobra, što sediš kući svaki dan, a nije ti dobro? da nisu došli sa strane 5.oktobra, ne bi ni ovo bilo, samo bg da živi.....

MilaS

19.04.2019. 13:02

@Baba - ...primorala nas muka...sve što uznapredujemo i ojačamo vi pos..ete i idete na ruku šiptarima i zapadnjačkim fašistima...treba dati podršku Vučiću,jer ga čeka susret sa Merkelovicom i Makrončićem...a u ovoj situaciji oni NIKAKO ne smeju osetiti da imaju podršku na unutrašnjem planu u Srbiji...ovi iz SzS su im kao mačiji kašalj...i sami oni vide...samo Điki,Boškić i Vuk ne prihvataju...hoće vlast kao Gvaido...davno bila 2000.ta...ne ponovila se...

Viktor

19.04.2019. 11:53

Cela Srbija je uz svoju vladu i prvog coveka zemlje! Podrzavaju i verno stoji iza postenog, iskrenog i verodostojnog rada!

Dik

19.04.2019. 11:56

...besplatno organizujemo: pozorište na otvorenom, komičar, koncert, sendvič, prevoz, šta još razmišljate !?

MilaS

19.04.2019. 12:56

@Dik - ...čak i sa takvom ponudom bilo vas je onoliko koliko će stići Srba sa KiM...malo li je...a Đikiju se parice baš olako ne daju...

Драган Р

19.04.2019. 12:04

На данашњи дан пре 6 година смо потписали Бриселски споразум и победили Шиптаре са 5:0 како тада рече Марко Ђурић. Да ли данас у Београду прослављамо ту "величанствену победу"?

Blagoje Jovovic

19.04.2019. 12:07

A jel dolaze Hilari Klinton,Gerhard Sreder,Toni Bler i ostali prijatelji presednika Vucica

Mida

19.04.2019. 12:20

Znači danas u Srbiji ogroman procenat ne radi odnosno uopšte ne radi.Toliko o porastu radnih mesta o kojima se na sva zvona obaveštavaju građani Srbije.

Daliborka

19.04.2019. 12:30

Kada vide to jedinstvo građan i ogroman broj ljudi svima će biti jasno da smo za BUDUĆNOST SRBIJE.

SRETKO

19.04.2019. 12:34

Lepo je sve to. Samo se nadam da će predsednik nastaviti kampanju obilaska Srbije pošto znam da se kampanje obično završavaju u Beogradu. Vidim da ovde ima i nekih komentara koji ne idu u korist vlasti pa se pitam zašto neki moji komentari kada se ne slažem sa nečim ne budu objavljeni a nečiji kao sad ovi budu. To su neki dvostruki aršini?! To je pitanje za administratora, nek malo razmisli kako obavlja svoj posao.

Bono

19.04.2019. 12:36

Ja bih pre rekao da se ovi jadni ljudi danas sele u beograd jer su shvatili da za njih u republici Kosovo neće biti mesta.

Buducnost

19.04.2019. 12:41

VUČIĆ je na izborima dobio nedvosmislenu većinsku podršku srpskog naroda.Dokazano sposoban ,pošten, vredan i pametan.Može neko da ga voli ili ne,ali je istina da Srbija nije imala boljeg predsednika.Ko to još ne vidi ili neće da prizna - on je za alternativnu rušilacku OPOZICIJU koja nema nikakvog programa niti pametnog predloga za KOSOVO.

gliga

19.04.2019. 12:42

Ovo okupljanje najmanje ima veze sa politikom ... ovo je način na koji se pokazuje zajedništvo većine u trenutku kada je Srbiji to zajedništvo najpotrebnije. Prostakluk, bahatost, arogancija i nepotrebna agresivnost je najveća opasnost za Srbiju. Ruganje i vređanje većine od strane bilo koga je autogol onih koji to čine. Ne pominjem imena a ni stranke.... svako će se naći u gore pisanom. Srbija je NAJVAŽNIJA!

Marija

19.04.2019. 12:44

Ovaj slucaj sa Kosova i Metohije da se yabranjuje kretanje je cist primer kakav fasizam su zavele pristinske dahije.

Sale

19.04.2019. 13:03

Idemo narode,hvala Bogu biće i sendviča,samo se nadamo da će ih biti za sve a uz to imamo i Riblju čorbu! Ima li šta lepše!? Živela Srbija,živeo naš predsednik! Dušmani mogu samo da zavide!

Goran Jovanovic

19.04.2019. 13:10

Pa to je vise strasno,u Čačku u 50 posto firmi radna obaveza da se ide danas u Beograd,strasno sta taj covek radi

Ivica

19.04.2019. 13:45

@Goran Jovanovic - Isto kao i u vreme SPS,DS i svih onih koji su bili na vlsti u bilo kom trenutku

Miki

19.04.2019. 13:54

@Goran Jovanovic - De de, da im se ne ide bunili bi se, to o cemu pricate su hiljade ljudi. Ako ćute znači da im ne smeta da se proluftiraju do Bg.

Posle Tita Tito

19.04.2019. 14:04

@Goran Jovanovic - On zna šta i kako radi. "Ko umije njemu dvije"

pc

19.04.2019. 15:06

@Zoran4231 - Beograd podrzava samo sebe, zato nam je tako poslednjih 200 godina. Ni ja ne podrzavam Vucica, ali vi Beogradjani ste posebna sorta, skupljeni sa svih strana, neko zbog posla, neko zbog ovoga, neko zbog onoga, većina došla kao Partizani, nema lošijeg grada za Srbe na ovoj planeti.

Jedan glas

19.04.2019. 15:09

@Zoran4231 - Samo da znate da imate samo jedan, svoj glas i da niste ovlasteni da govorite u ime svi gradjana Beograda

bojan

19.04.2019. 14:05

Ovi davaju samo sendvic + prevoz. oni pred njih davali sendvic + pivo + prevoz. a oni pre onih davali prevoz + sendvic + pivo + 1200 din. napredak se primecuje...

Samo hrabro i napredno...

19.04.2019. 14:20

Dolaze iz NEMAČKE, sa svih strana, da vide gospodina Vučića i s pijace iz JAPANA!

Zvonko Stefanović

19.04.2019. 14:30

Koliko žutih botova i kao i obično plaču ovde i lažu jer ih normalan narod ne želi..

VEKI

19.04.2019. 14:32

Više je neizdržljivo sa svim ovim mitinzima, od opozicije do pozicije, Narodu nikad gore bilo. Mnogi su na rubu egzistencije, sve rasprodato, zemlja, rudna bogatstva, trgovine, banke, fabrike, a Srbin je postao najeftiniji najamni ranik u Evropi, vraćen u robovlasnički položaj, i nigde ništa ne funkcioniše. Svi odlaze, a dolaze strani kapitalisti i osvajajaju sve što se može, naštancovanim novcem. I kakva je to "Budućnost Srbije" , da li je bolja ilili gora od sadasnjosti koja je mnogo loša.

Sandra

19.04.2019. 14:39

Ko može da napusti radno mesto bez dozvole i dođe u Beograd na miting? Jedan čitalac je lepo prokomentarisao da su ti ljudi zaposleni u državnom sektoru i najverovatnije predstavljaju čist višak pa ih treba otpustiti. Što se zabrane autobusa sa Kosova tiče mogu da kažem da to nije u redu, ali je još gore kada srpska vlast zabrani građanima iz Srbije da dođu u Beograd na miting 13. 04. tako što naredi prevoznicima da isključe autobuski saobraćaj. To je bila bruka!

Gloria S.

19.04.2019. 14:41

hahahaha dusmani ajde mozete vi to i bolje da lazete i vredjate.Zavist ce vas pojesti . hahahaha

Marko

19.04.2019. 14:45

Može da se održi hiljadu mitinga podrške ali taj narod i Vučić znaju da će morati da ispune zahteve protesta i opozicije za slobodne izbore, slobodu štampe, normalan rad parlamenta, jer je to i zahtev Evropske komisije. Nema napretka u pregovorima ako se to ne ispuni. Inače, u Evropi nam se smeju što se organizuje ovakav cirkus iz 20. veka. Oni odoše napred u 21. vek, a mi ostadosmo zaglavljeni.

Naredjuje Marko

19.04.2019. 15:48

@Marko - To će da ti ispuni OPOZICIJA kad pobedi na izborima i dodje na vlast.

Čika Velja

19.04.2019. 14:49

Onaj kome Vucic ne valja,trebao bi da makar kaze ko valja,a ne da Beograd ne podrzava Vucica ne govoreci koga bi to Beograd podrzao???

jaca

19.04.2019. 14:57

Ovo je najveci dokaz da Srbija zna sta je pravedno i da zna sta valja, sa svih trana su ljudi dosli, svi podrzavaju predsednika .

Никола

19.04.2019. 15:05

Марко, па зашто сте онда 13. организовали скуп, када се у Европи смеју? Или се можда вашем скупу нису смејали, а овом хоће?

Boki

19.04.2019. 15:07

Predsednik ce uvek imati veliku podrsku naroda,jer je ovu zemlju podigao i od nje napravio stabilnu i jacu Srbiju!

čiča

19.04.2019. 15:36

ŠIFTARI NEDAJU sRBIMA U SRBIJU , ALI SE ZATO ONI SLOBODNO KREĆU PO SRBIJI A DRŽAVA NE REAGUJE sRAMOTA

Ivana

19.04.2019. 16:12

Cela Srbija ce se danas ujediniti u Beogradu, a to je upravo ono sto nam treba. Jedinstvo i sloga u nasoj drzavi

Dara

19.04.2019. 16:16

Puno mi srce kad vidim Srbe ovako ujedinjene. Sta li sad misle zapadni placenici, da ne nabrajam imena, svi znaju ko su. Zivela Srbija!

Стефан Јакшић

19.04.2019. 16:38

Било би лепо да и Србија има свог преседника, као СНС

Misljenje

19.04.2019. 16:50

Srbiji nisu potrebni mitinzi, bilo da ih organizuje vlast ili opozicija. S mitinzima je i poceo nas sunovrat. Mi moramo da jacamo i unapredjujemo nase demokratske institucije i borba za vlast mora da bude njima uokvirena.

Aleksa

19.04.2019. 19:34

Skup je zaista velicanstven, pozitivan i mnogobrojan! Cast je i privilegija danas biti na ovom skupu.

Pedja

20.04.2019. 06:23

Gradjanima iz cele Srbjje i Srbima iz regiona nije bilo tesko da dodju u Beograd i da daju punu podrsku predsedniku i drzavnom rukovodstvu za nastavak reforni i jacanje Srbije na svim poljima.

star

20.04.2019. 08:52

Srbi iz cele bivše Jugoslavije su pohrlili u Beograd na miting Budućnost Srbije da daju punu podršku svom predsedniku.

Maja

20.04.2019. 09:29

Bilo je ovde i više od 130.000 ljudi. Ogroman broj ljudi je došao da pruži podršku budućnosti Srbije!

bananana

20.04.2019. 10:17

Zahvaljujući Vučiću Srbija se kreće ispravnim putem, a narodu je omogućen bolji život i bolja budućnost.