НЕ знам ништа о реконструкцији, нити о томе да ли бих можда могао да се нађем међу онима који би напустили Владу. Сваку одлуку ћу апсолутно прихватити.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Маја Гојковић: Компромис, па седница о Косову

Ово је у петак рекао потпредседник Владе Расим Љајић, и додао да је председница парламента Маја Гојковић, која је у интервјуу "Новостима" рекла да су неки министри предуго на функцијама и да би требало да се одморе, вероватно мислила на њега, али да свако има право на своје мишљење.

- Моја странка и ја не одлучујемо о томе, то је посао за премијерку и СНС као стожерну странку коалиције - рекао је Љајић.

Председник Александар Вучић најавио је у петак да ће у неком наредном периоду, у зависности од много фактора и ситуације у региону, свакако бити промена у Немањиној 11, али да ће мишљење о томе рећи премијерки Ани Брнабић, када га буде питала.

- Премијерка је та која доноси одлуке о Влади. Што се мене тиче као председника, ваљда још неко време док не дође неки 5. октобар или док њихове снаге драматично не ојачају, а то под наводницима говорим пошто тих пустих снова има колико хоћете - као лидер највеће странке бићу питан - рекао је Вучић.