Парламент констатовао Вујовићеву оставку

С.С.Р.

16. 05. 2018. у 10:25

Парламент констатовао Вујовићеву оставку

Фото: Танјуг

Од данас почиње да тече законски рок од 15 дана за избор новог члана Владе
СКУПШТИНА Србије констатовала је оставку министра финансија Душана Вујовића. Од данас почиње да тече законски рок од 15 дана за избор новог члана Владе.

Очекује се да ће Вујовићев наследник бити изабран до краја маја.

ПРОЧИТАЈТЕ И: SLUŽBENA PUTOVANjA POSLANIKA: Hoteli od najviše 4 zvezdice, let ekonomskom klasom


Подсетимо, Вујовић је одлучио да се са места министра финансија повуче из личних разлога.


Он је у оставци навео да су четири године, колико је дуго био министар, "сасвим довољне да се човек покаже на јавној функцији".


"Мислим да у условима демократије четири године разуман рок да се човек покаже на јавној функцији и зато бих желео да се из породичних, личних и професионалних разлога повучем са функције министра финансија у Влади", навео је Вујовић у писму оставке.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

cast i poštenje abruka osta doživotno

16.05.2018. 11:30

izgleda da je vujovic odslužio neku grešku sa kojom su ga ucenjivali da bude u ekipi sns umišljenih šarlatana ostajemu doživotna bruka što je morao biti sa njima ali opet ima casti cim beži od te ekipe da bi narod bolje shvatio neka pogleda ko je u njihovim opštinama na celu ispred sns svi imaju živopisne nadimke a kome selo da nadimak nikada ne greši i neka videw šta su uradili u njiihovom gradu za dobrobit sem volšebno nestajanje para a demagogije na pretek

Dejan

16.05.2018. 12:09

Vujović je dobro obavljao svoj posao i hvala mu na svemu što je uradio za finansijski sektoru u Srbiji.

Milan

16.05.2018. 12:47

Čovek će ostati upamćen (bar među običnim narodom), kao neko ko je odražavao utisak stručnog čoveka, koji zna šta priča i o čemu priča i kome se moglo verovati! Rezultati njegovog rada su itekako vidljivi, a razlog odlaska iz vlade, verovatno leži u činjenici da je došlo do određenog "zamora materijala", jer gospodin Vujović je već u određenim godinama, koje ne dozvoljavaju ili ga u nekoj meri sprečavaju, da se u potpunosti posveti izuzetnoj odgovornoj i zahtevnoj funkciji, koju je obavljao!

petra

16.05.2018. 14:47

@СЕНОВИЋ - zasto bezanija,covek je kvalitetno radio svoj posao ali sada zeli da se posveti porodici