Николић: Нећу у политику, подржавам СНС

В. Н.

понедељак, 23. 10. 2017. у 14:47

Николић: Нећу у политику, подржавам СНС

Томислав Николић / фото: Н.Живановић

Томислав Николић, за Новости, негира да оснива странку или покрет: Подржавам СНС и имам добру сарадњу са Александром Вучићем. Појавићу се на сваком важном скупу странке на који ме буду позвали

БИВШИ председник Србије и некадашњи лидер напредњака Томислав Николић негирао је, за "Новости", да размишља да оснује покрет или политичку странку, о чему су спекулисали поједини медији.

- Не бавим се политиком нити ћу. Подржавам Српску напредну странку и имам добру сарадњу са Александром Вучићем. Појавићу се на сваком важном скупу странке на који ме буду позвали - поручио је Николић, одговарајући на наше питање зашто у суботу није присуствовао прослави деветогодишњице оснивања СНС на стадиону "Ташмајдан".


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Вучић: Питајте Николића зашто није дошао на скуп

Председник Србије и лидер СНС Александар Вучић нешто раније поручио је да има добре односе са Николићем.

Упитан - зашто бивши шеф државе није био на прослави девет година СНС, чији је био лидер, Вучић је изјавио:

- То питајте њега. Са Николићем имам добру сарадњу. У петак смо се видели и разговарали о односима са Кином, Русијом, а у суботу смо били заједно у Крагујевцу. И када не будем председник СНС, осећаћу је као своју, не мислим да ћете дуго чекати да тако нешто видите, и појављиваћу се уколико ме буду позивали. Сасвим сам сигуран да је Николић за своју странку, за СНС увек, а да ли ће да буде на неком скупу или не, то је његова приватна ствар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

2 gr mozga

24.10.2017. 08:07

Kome se uopšte obraćaju ova dvojica. Ovo je uvreda za intelekt. "Doćiću ako me budu pozvali, a imam dobre odnose sa Vučićem i SNS". Šta zaključiti Vučić zaboravio da ga pozove, pa na pitanje zašto Toma kao osnivač nije bio na proslavi odgovara "pitajte njega" kako sam ga zaboravio. Veću glupost skoro nisam pročitao. Prosto se stidim što me ovakvi nipodaštavaju i smatraju maloumnim. Jedino me teši nada da ovaj tekst nije upućen meni.