Радикали траже седницу о претњи стварањем велике Албаније

Танјуг

25. 04. 2017. у 13:51

Радикали траже седницу о претњи стварањем велике Албаније

фото В.Данилов

"Очигледно је да се ствари све више заоштравају на Балкану и да Албанци уз помоћ западних сила насрћу и на Србију и на Македонију, а питање како ће се то даље одвијати, која ће се нова жаришта отварати“, рекао је Шешељ

Српска радикална странка поднела је захтев за заказивање посебне седнице Скупштине Србије о „угрожавању територијалног интегритета и суверенитета“, поводом „отворене претње сепаратиста да ће отимати делове наше територије и стварати велику Албанију“, изјавио је данас лидер радикала Војислав Шешељ.

Шешељ је новинарима у парламенту рекао да радикали траже да тој седници присуствује премијер Александар Вучић и да одговара на питања посланика о тој теми.

"Очигледно је да се ствари све више заоштравају на Балкану и да Албанци уз помоћ западних сила насрћу и на Србију и на Македонију, а питање како ће се то даље одвијати, која ће се нова жаришта отварати“, рекао је Шешељ.

Очигледно је, додаје, да западне силе не мирују и не одустају од својих планова да растуре српску државу.

Та седница, каже, биће прилика да "поново заоштримо питање нашсег евентуалног чланства у ЕУ које је одавно обесмишљено“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

komandant 1001

25.04.2017. 16:07

Sve je prosto ko pasulj.Ameri se žure preko Albanosa da Nato uđe u Srbiju, da Srbija kapituliše pred amerima drugi put i da izmaknu putinovu "drugu stolicu"Sve je prosto ko pasulj !

Rade S.O.S. 820044

25.04.2017. 16:59

Ta politika 02.04.2017. nije presla cenzus!Rekao sam vam lepo jos pre izbora:"Prvo da utvrdimo kako kosovari drze sve tezge od Moskve kroz Knez Mihajlovu do Kalemegdana a na kalemegdanu sa palestincom i kapetanom.Znaci prvo centar Beograda pa idemo dalje.Znaci bavite se i izvrsiteljima,takozvanom komunalnom policijom ako zelite preci cenzus.Prvo nam otimaju ovde na sred Srbije posle cemo da;je!Za ovakvu drzavu tesko ce ko da ide u rat!

Јабре

26.04.2017. 01:55

Треба питати Меркелову да ли је Немачка спремна да прихвати "Косоваре" и "Македонаре" у прихватне центре у "Немачка".