ВИДЕО: Опет чарке међу демонстрантима у Београду

Новости Онлине/Танјуг

21. 04. 2017. у 19:31

ВИДЕО: Опет чарке међу демонстрантима у Београду

Фото: youtube.com

Нови инциденти током протестне шетње у Београду. Овога пута без физичког обрачуна
НА почетку новог окупљања демонстраната у Београду, под паролом "Против диктатуре", дошло је до чарки између учесника, али није било физичког обрачуна као у четвртак током шетње.

Како сазнају "Новости", група грађана се на степеништу Народне скупштине, међусобно се сукобила око тога на који начин ће убудуће демонстрирати против владе.

Како јављају наши репортери, приметно је да је број демонстраната много мањи него претходних дана.

Демонстранти су се окупили на степеницама Скупштине Србије и најавили да ће у наредним данима позвати опозиционе политичаре да их "уведу" на седницу парламента.

Томе је претходила краћа "размена мишљења", пошто је један од учесника запитао окупљене да ли су сагласни са идејом да "обезбеде" позив "било којег" од опозиционих политичара да са скупштинског балкона прате заседање.

Чуло се и "нећемо" и "хоћемо", да би решили да хоће, а у скупштину би, како су рекли, ишли по двоје, троје.

Није им, кажу, идеја да праве нереде током заседања, већ да са балкона када говоре опозициони посланици скандирају, како би их "народ видео на телевизији" и да негодују када се обраћа неко од представника власти.

Кренули су у шетњу кренули кроз Теразије, затим су ишли Коларчевом, Македонском, Светогорском, Таковском, Кнеза Милоша, а онда Ресавском до Скупштине.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

nemacka

22.04.2017. 13:29

@aleha - ja ne vidim smisao ovih protesta. ne znam ni sta je cilj. pitaju me stranci, ne znam sta da im kazem. koji su vasi zahtevi? zasto niste izasli na izbore? zasto nije bilo protesta pre izbora, svih ovih godina? shvatam da je srbija veoma daleko od idealnog, ali tako svet ne funkcionise!

mica

21.04.2017. 23:49

Mozda bi mogli i da sidju sa balkona ?? Da najzad i cujemo sta to pametno imaju da kazu. Sem da zive u zemlji diktature.