Јеремић предао потписе, без коментара на изјаву Дуде Ивковића

Д. Р. Ђ.

09. 03. 2017. у 13:48

Јеремић предао потписе, без коментара на изјаву Дуде Ивковића

фото А.Станковић

Вук Јеремић предао је у РИК више од 15.000 потписа подршке за кандидатуру на председничким изборима

ВУК Јеремић предао је у четвртак у РИК више од 15.000 потписа подршке за кандидатуру на председничким изборима. С обзиром на то да је ово урадио на 9. март, он је поручио да тај дан симболизује наше поделе и унутрашње сукобе, и да више никада не сме да се догоди да будемо једни против других.

- Кандидујем се да бих променио систем који је престао да ради у интересу грађана. У Србији је све већи јаз између богатих и сиромашних. Заслужујемо, можемо и морамо боље. Ко не изађе на изборе даје глас ономе што имамо данас - рекао је Јеремић.

Са њим су дошли и Владимир Марковић, чији је објекат срушен у Савамали, Жељко Веселиновић, председник "Слоге" и Драгица Минић, председница Новог удружења пензионера Србије.


БЕЗ КОМЕНТАРА НА ИЗЈАВУ ИВКОВИЋА

Председнички кандидат Вук Јеремић није желео да коментарише изјаву кошаркашког тренера Дуде Ивковића да га не подржава јер му је пришао Велимир Илић да "се намири", не да "крадуцкамо мало, него да крадуцкамо много".

"Из поштовања према Дуди Ивковићу не бих коментарисао ту изјаву", рекао је Јеремић, одговарајући на питања новинара. Ивковић подржава, иначе, Сашу Јанковића.

А на питање да ли је било договора са изборним штабом Саше Јанковића, а што је предложио Борис Тадић, о заједничком праћењу избора, Јеремић је одговорио да није, мада праћење изборног процеса сматра важним, да гласови грађана Србије буду на прави начин пребројани.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

zola

10.03.2017. 06:47

@Djido Mova - Slažem se sa vama; u jednoj rečenici ste izrekli suštinu našeg društva. Samo me zanima vaš komentar na "Ne preporučujem" i na toliki broj "glasova"(skoro pola)