Србија обавештена о затварању граница Словеније и Аустрије

Новости онлине

понедељак, 16. 11. 2015. у 19:36

Србија обавештена о затварању граница Словеније и Аустрије

Полиција на граници Словеније и Аустрије

На основу договора земаља Шенгена, Србија је обавештена да ће доћи до затварања граница Словеније и Аустрије

На основу договора земаља Шенгена, Србија је обавештена да ће доћи до затварања граница Словеније и Аустрије. Хрватска разматра затварање своје границе што је већ данас најавила и Македонија.

Како РТС сазнаје, по повратку премијера Вучића сутра из Бујановца и Прешева увече око 21 сат, биће одржана још једна седница Бироа за координацију служби безбедности на којој ће се разматрати став Србије по том питању.

Коментари (7)

zaliv.co

17.11.2015. 00:35

Saljite te Muslimane odavde a ne da ostanu u "dzepu" posle, imamo mi dovoljno poturica nasih!

Dragan

17.11.2015. 00:46

To znači da treba i Srbija što pre da zatvori svoju granicu sa Makedonijom, da ne bi više kroz našu zemlju prolazili potencijalni teroristi. Valjda će se uskoro završiti ova naša tirada oko "miroljubivih" migranata za koje smo tek posle terorističkih napada u Parizu mogli da vidimo na TV da nisu baš tako miroljubivi, kako nam ih mediji celo vreme prikazuju i da im se u Preševu, prilikom registracije u velikim količinama oduzimaju noževi, makaze, bokseri i drugi opasni predmeti.

Miroslav

17.11.2015. 06:08

A kako mi da zatvorimo naše granice? Sa ovo malo jada od vojske što nam ostade?!?

zapocece mesovito a rovito

17.11.2015. 11:16

Po svemu sudeci borba za slobodu socijalni mir i bezbednost svim narodima i narodnostima u svetu zapocece se periferijalno i individualnim merama zavisno od slucaja i potrebu koju teritorija namec.

ZVONO

18.11.2015. 11:24

Zasto niko ama bas niko ne pominje Grcku koja je u EU kako ce se ona ograditi.Kako sad stizati u ovu nasu "obecanu"zemlju kad ce imakedonci zatvoriti granice.Hoce li nekako preletati do nase "bujne,prebogate"zemlje. Molim vad nezaboravite poslednji kvartal abnormalnog poreza na stanove,mozda nam i po kazni uzmu jer imaju kome da daju.Ljudi moji pa ovo je strasno.Ostasmo samo mi na "izvolte,posluzite se".