ТОПОЛА - Премијер Александар Вучић тврди да да Србија није пред банкротом и да ће бити потпуно здрава, финансијски ојачана и пристојна земља.

"Србију смо од тога спасили. Србија није пред банкротом. Србија ће ускоро бити потпуно здрава, нормална, финансијски ојачала земља, земља која ће моћи да запошљава своје људе. Србија ће да буде пристојна земља онако како смо сањали", рекао је Вучић након отварања моста на Јасеници.

Најављући нове инвестиције, премијер је поручио да сада имамо новца и можемо да га улажемо.

"Не дугујемо га као држава никоме само зато што смо кренули да проводимо тешке мере, зато што смо били одговорни и озбиљни, зато што нисмо ишли оним - дођи у село, обећај, па немој да испуниш", каже Вучић.

Поновио је да је Србија у првих неколико земаља у Европи по висини фискалног дефицита и по томе како смо успели да се изборимо са тим да немамо пара у буџету.

"Ми их данас имамо, али и даље штедимо да бисмо их имали још више и да бисмо могли да улажемо у инфраструктуру", рекао је Вучић наводећи да је његов посао и да брине о државном новчанику.

"Мој посао је да се, када одем са власти, неко други не суочи са банкротом као што се суочавају неке змеље данас у Европи", поручио је Вучић.