Ивана Дулић Марковић:Нисам лопов

Н. Ч.

05. 10. 2007. у 18:56

Ивана Дулић Марковић:Нисам лопов
Потпредседница Г17 плус Ивана Дулић Марковић најавила је да ће тужити министра пољопривреде Слободана Милосављевића због, како наводи, оптужби које је он на њен рачун изнео у интервјуу "Новостима". Милосаљевић је, наиме, оценио да га Дулићка и његов претх
Потпредседница Г17 плус Ивана Дулић Марковић најавила је да ће тужити министра пољопривреде Слободана Милосављевића због, како наводи, оптужби које је он на њен рачун изнео у интервјуу "Новостима". Милосаљевић је, наиме, оценио да га Дулићка и његов претходник Горан Живков критикују неаргументовано, али и да се они не би пријатно осећали, ако би отворио питање коме су дељени дугорочни кредити, бесповратна средства за изградњу хладњача, колико је тога искоришћено, и за које намене.
- Када нема аргументе за аграрну политику, Милосављевић каже да смо лопови - каже Дулић-Марковић. - За радикале сам била усташа, а сада сам за демократе лопов. Зато ће Милосављевић морати да иде на суд, јер ћу ја, а колико знам и Живков, да поднесемо тужбу против ових оптужби. Као што сам добила на суду против радикала, тако ћу добити и против Милосављевића.
Дулић Марковић је одбацила Милосављевићево запажање да њене и критике Живкова показују њихову жал за влашћу.
- Није ми криво што ја нисам на власти. Напротив. Ја сам могла да будем на власти, али ја нисам министар универзалац, па да се прихватам нечега што не желим или што не знам. Али, криво ми е када видим да данас министарство није министартво пољопривредника, него прерађивача и тајкуна - навела је Дулић Марковић и нагласила да су њихове критике на рачун Милосављевића "апсолутно аргументоване".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације