Један од лидера Уједињене демократске Србије Ненад Констатиновић казао је у Чачку да ће, кроз изградњу правне и демократске државе, УДС обезбедити загарантовану правду на суду свим предузетницима.

"Ми из Уједињене демократске Србије знамо да је економија најважније питање данас. Стуб наше економије су мала и средња предузећа", рекао је Константиновић током посете Чачку.

У разговору са грађанима Чачка, Константивновић је рекао да мала и средња предзећа немају исте услове приликом конкурисања на тендерима, као и да своју заштиту не могу да добију ни пред судом, преноси УДС у саопштењу.

"Мала и средња предузећа немају једнаке услове, не могу да добију послове на тендерима који с- у углавном намештени за оне блиске власти. Не могу своју заштиту да добију ни пред судом", рекао је Константиновић.

Он је додао да ће УДС стварањем правне и демократске државе, обезбедити свим предузетницима загарантовану правду на суду.

"Уједињена демократска Србија ће створити правну и демократску државу у којој ће (мала и средња предузећа) моћи да обезбеде правду на суду", навео је Константиновић.

Уједињена демократска Србија је политички савез Србије 21, Војвођанског фронта на челу са ЛСВ, Странке модерне Србије и Грађанског демократског форума.