Прибој – У оквиру кампање за локалне покрајинске и републичке изборе Никола Селаковић данас је посетио Прибој. Том приликом он је истакао да је СНС као окосница власти у претходном периоду, на изборе у оквиру ове коалиције излази пред грађане са једним јединим али најважнијим фактором, а то је резултат.

То је кључна реч, имамо чиме да се подичимо и да се не постидимо пред грађанима и општине Прибој, али и Златиборског округа и читавог овог краја западне Србије, као и целе Србије, општина Прибој је у претходном периоду озбиљно напредовала, овде су остварени веома важни резултати, од Слободне зоне Прибој у којој смо народни посланик Крсто Јањушевић и ја као и председник општине Лазар Рвовић пре пет година отварајући магистрални пут и везу са путем Прибој – Рудо обећали да ће бити 400 нових радних места, а већ месецима уназад имамо преко 500 нових радних места“, рекао је Селаковић у Прибоју.

Он је истакао да ту послује седам великих озбиљних компанија, а да у будућности може да се очекује и долазак нових инвеститора и нада се да ће број запослених бити близу хиљаду. Селаковић подсећа да се после 40 година на Мостини гради први пут након 40 година и да је целокупна путна инфраструктура у много бољем стању, него што је то био случај пре десет година.

Нова немачка компанија у Пробој улаже преко 7 милиона евра са намером да запосли 400 нових радника. ФАП је постао део наменске индустрије Србије, данас у тој фабрици имамо послове у вредности од 750 милиона динара за прављење нових камиона , борбених возила, али и за репарацију и ревитализацију оних који су већ били у употреби за њихове ремонте. Све то представља велики резултат који је постигнут у претходном периоду“, нагласио је Селаковић.

Општину Прибој очекују велика улагања и у наредном периоду, радови на реконструкцији старог дела града, као и изградња магистралног пута који ће спојити целу западну Србију.