Марковић: СзС ствара алиби за изборни дебакл те опције

Танјуг

петак, 29. 05. 2020. у 21:37

Марковић: СзС ствара алиби за изборни дебакл те опције
Члан Главног одбора СНС Александар Марковић оценио је данас да припадници Савеза за Србију понављањем мантри о непостојању услова за фер и поштене изборе стварају алиби за изборни дебакл

Члан Главног одбора СНС Александар Марковић оценио је данас да припадници Савеза за Србију понављањем, како каже, неистинитих мантри о непостојању услова за фер и поштене изборе и инсистирањем на бојкоту избора, стварају алиби за изборни дебакл те политичке опције.

"Иако свестан да је идеја бојкота у Србији потпуно пропала и да у њу верује још само Драган Ђилас, Борко Стефановић, као највернији Ђиласов послушник, истрајава у оправдавању те бесмислене одлуке", навео је Марковић у саопштењу.

Он додаје да Стефановић, који говори о ријалити програмима, заборавља да је управо Драган Ђилас родоначелник ријалити програма у Србији.

Марковић каже да је Стефановић заборавио да је Ђилас "отео од деце" Пионирски град да би саградио кућу "Великог брата" и тако себи обезбедио вишемилионску корист.

"Борислав не одустаје од поделе Србије, од поделе грађана и изазивања нетрпељивости. Евидентно је да је политика СзС да свако ко не мисли као Ђилас аутоматски бива непријатељ број један", навео је Марковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)

Milorad

29.05.2020. 23:08

Ključ bojkota izbora SzS je upravo zbog toga što su svesni da bi doživeli debakl. Ideja bojkota im nije uspela to je sad već jasno, šta će drugo da smisle videćemo.

Nešo N

30.05.2020. 07:40

@Tikica - Tikica:Znaju ljudi da nemaju podršku građana i zbog toga i bojkotuju izbore.

Никола

30.05.2020. 22:15

@Dada - Дадо Мила, ако не иду на изборе, не могу од њих да одустану!

star

30.05.2020. 08:14

Takozvani lideri opozicije u ovom besmislenom i propalom SzS više ne znaju šta rade, a bojkot izbora im je jedino rešenje da sakriju izborni debakl koji bi ih snašao na predstojećim izborima, jer su shvatili da nemaju podršku naroda Srbije.

Ignjat

30.05.2020. 08:50

Djilas, Jeremić i Obradović su svesni da im narod ne veruje i zbog toga i ne smeju da izadju na izbore.

Земунац

30.05.2020. 22:18

@thtz - Ја мислим, да је баш обрнуто: СзС нема подршку на селу, а не у градовима!