Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић поручио је данас да та странка излази на изборе како би наставила да говори о проблемима због којих Србија не може напред и додао да их "злочиначко удружење" никада не може зауставити.

Јовановић наводи да је "злочиначко" удружење, које чини спрега мафије, појединих делова тужилаштва и судства, преживеле паравојне формације, хулигани, адвокати криминалних кланова, лажни интелектуалци, професионалне патриоте и делови цркве, Универзитета и политичких партија, највећи противник Србије, а он лично њихов највећи противник.

Лидер ЛДП пита зашто сви у Србији ћуте када он говори о политичкој позадини убиства Зорана Ђинђића и о остацима службе, који су, како каже, више насловних страна добили за ове две недеље него све партије које учествују на изборима заједно, те коме не одговара да ЛДП једини настави да инсистира на темама које на површину избацују зло које је уништило живот у Србији.

"Због тога се излази на изборе, то је наш мотив. Један мандат мање или више, неће у нашој позицији променити ништа. Али подршка нама који говоримо о темама због којих ова земља стварно не може напред, опасност је за злочиначко удружење и то је оно што њима не да мира", наводи Јовановић.

Каже да осећа још већу обавезу да настави да прича о стварима о којима други ћуте, јер отварање тема "о братству у крви и њиховом злу" све њих сврстава на једну страну, а ЛДП на другу.

"Ту је разлика између нас и зато морамо сви на изборе, јер ми не можемо одустати, а они се никада неће зауставити", поручује Јовановић.