Ђуришић: УДС нуди праву алтернативу власти

Бета

понедељак, 25. 05. 2020. у 15:27

Ђуришић: УДС нуди праву алтернативу власти

Марко Ђуришић / Фото Танјуг

Први на листи Уједињене демократске Србије Марко Ђуришић изјавио је да та организација излази на изборе да би грађани имали да гласају за некога ко је спреман да се бори за промену власти и ко зна како се то ради

Први на листи Уједињене демократске Србије (УДС) Марко Ђуришић изјавио је да та организација излази на изборе да би грађани имали да гласају за некога ко је спреман да се бори за промену власти и ко зна како се то ради.

УДС грађанима нуди праву алтернативу власти, која ће Србију вратити на пут европских интеграција и заједно са њима изградити демократску, грађанску и модерну Србију. Зато листа УДС излази на изборе, како би послала грађанима добру вест - да не одустајемо када је тешко", казао је Ђуришић.

Ђуришић је рекао да су избори прилика да се промени власт и да је, без обзира што не постоје услови за фер и поштене изборе, обавеза политичара да не одустају од борбе за бољи живот грађана.

"Избори су прилика да се промени власт. И без обзира што данас у Србији не постоје услови за фер и поштене изборе, посао политичара је да буду у првом реду борбе, да буду испред грађана, и да се на изборима и у институцијама боре за њихове интересе", рекао је Ђуришић.