Вулин у Врбасу: Ово су избори за наставак политичке стабилности

Танјуг

среда, 20. 05. 2020. у 21:57

Вулин у Врбасу: Ово су избори за наставак политичке стабилности

Фото: Танјуг

Председник Покрета социјалиста (ПС) Александар Вулин поручио је да су пред Србијом избори за политичку стабилност, наставак политике војне неутралности и могућности да самостално одлучује

ВРБАС - Председник Покрета социјалиста (ПС) Александар Вулин поручио је данас да су пред Србијом избори за политичку стабилност, наставак политике војне неутралности и могућности да самостално одлучује.

Вулин је у Врбасу, где се састао са представницима Српске напредне Странке и ПС рекао да су он и његова странка поносни што се налазе на листи коју предводи Александар Вучић на изборома заказаним 21. јуна на којима се, како је истакао, морамо изборити за могућност нашег народа да настави сам да одлучује..

''Ово су избори на којима ћемо подржати политику војне неутралности и политику борбе за права Срба, без обзира где они живе'', рекао је Вулин.

Додао је да су ово избори на којима ће се показати да Србија суштински бира само између два става, односно, две групације, без обзира да ли они излазе или не излазе на изборе.

Како је рекао, Србија бира између државе која одлучује сама о себи или државе о којој ће одлучивати амбасадори.

''О Србији која ће бити војно неутрална или Србије која ће отићи у НАТО пакт. О Србији која ће развијати себе, а не слушати и чекати да јој развој обезбеди неко други", казао је Вулин.

Он је истакао да је Александар Вучић у најтежим временима показао и доказао да је ''једини човек око кога нација може да се окупи''.

Вулин је рекао да је Вучић показао шта значи чврсто вођство и колико је важно кад у тешким и најтежим временима држава има некога око кога може нација да се окупи и када има вођу кога народ воли и поштује.

Додао је да је ПС чврст и поуздан партнер СНС-а и да ће учинити све да се политика око које су се окупили још 2008. године настави и да победе оне који би, како је рекао, Србију да врате негде назад и предају је у руке странцима.

''Ми смо ту зато што смо саборци, зато што верујемо у исту Србију, зато што верујемо у идеје које су нас окупиле 2008. године'', навео је Вулин.

Поручио је да ће ПС дати све од себе да у општини Врбас изборни резултат буде што бољи.

''Највећи противник наше изборне листе је уверење да је све готово и да ова опозиција и онако не заслужује поверење, па ће самим тим победа бити наша. Победа мора бити наша, али ће бити наша ако свако онај коме је стало до слободне и усправне Србије изађе на изборе и заокружи листу под бројем 1.", рекао је Вулин.

Председник општине Врбас и функционер СНС-а Милан Глушац казао је да очекује убедљиву победу СНС на предстојећим изборима и снажну подршку коалиционих партнера.

Коментари (1)

Opaky

21.05.2020. 05:58

Vulin bi sigurno sa svojom strankom, da izlazi sam, uzeo mnogo glasova. Isto kao i Andreja Mladenović