Палма: Рецепт за локалне изборе је да буджет троше грађани, а не политичари

Novosti Online / В.Н.

недеља, 08. 03. 2020. у 12:52

Палма: Рецепт за локалне изборе је да буджет троше грађани, а не политичари
Председник Јединствене Србије, народни посланик и председник скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма рекао је да је једини рецепт за локалне изборе да имате конкретна дела иза себе
Председник Јединствене Србије, народни посланик и председник скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма рекао је да јеједини рецепт за локалне изборе да имате конкретна дела иза себе.


- Мој програм је да буџет троше грађани а не политичари. На нашој листи су сви запослени и успешни на послу.


- Не може неко очекивати да буде на листи неке политичке партије да би након избора добио посао у неком јавном предузећу или неку плаћену функцију. Код нас у Јагодини чланови Градског већа не примају плате, одборници не примају дневнице. На тај начин ми штедимо буџет и та средства преусмеравамо ка грађанима. Зато грађани Јагодине имају бесплатан превоз, на тај начин шаљемо децу која иду у четврти разред основне школе и завршне разреде средњих школа бесплатно на море, тако обезбеђујемо примања за породиље и труднице које не раде нигде као и средства за социјално угрожене категорије. Мене су грађани Јагодине признали од 2004. године и ево пуних 16 година водим тај град. Први у Србији смо предали листу за локалне изборе јер су грађани сами дошли да дају потпис подршке нашој листи која се зове Драган Марковић Палма - Јединствена Србија - Ивица Дачић - Социјалистичка партија Србије - Александар Вучић - Српска напредна странка. Ја то желим да пренесем на све градове у Србији" изјавио је Марковић и додао дапомоћ најсиромашнојима дели пред камерама јер жели да то буде транспарентно , да грађани виде где се паре троше паре, а не у собче кришом! - рекао је Палма.


Прочитајте још: Палма први у Србији предао листу за локалне изборе у Јагодини (ФОТО)


Јединствена Србија ће у 20 градова у Србији изаћи самостално, а у осталим местима у коалицији са Социјалистичком партијом Србије.